HC Energie Karlovy Vary

Fandítka zdarma – pro prvních 400 fanoušků

Přijďte fandit společně s Carlsbad International School, oficiálním partnerem HC Energie, v neděli 1.11.2015 proti Kometě Brno. Prvních 400 fanoušků HC Energie, kteří se na zápas dostaví, dostane fandítka zdarma. Hned ve vestibulu budou stát hostesky z Carlsbad International School a fandítka rozdávat.

Carlsbad International School je první mezinárodní střední škola v Karlových Varech. Nabízí nadstandardní vzdělávací program zakončený prestižním IB diplomem, který umožňuje studium na uznávaných univerzitách po celém světě. Zahraniční učitelé a lektoři, převážně z USA a Velké Británie, vytváří multikulturní prostředí. Luxusní areál školy zajišťuje maximální bezpečí a poskytuje příjemné rodinné zázemí zahraničním i českým studentům.

Carlsbad International School je hrdá na své působení v Karlových Varech, jak je patrno již z názvu. Právě proto dlouhodobě podporuje různé místní kluby a akce – např. HC Energii a City Triathlon.

Každé léto nabízí dětem letní kemp se zaměřením na výuku angličtiny, golfu nebo tenisu. Během konání Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech mají děti ještě čtvrtou možnost - filmový tábor zaměřený na filmovou tvorbu a herectví. Více informací najdete na: www.carlsbadsummercamp.com.

Související články

Ohlasy k zápasu | st 4.11.2015

Bartek: Škoda, že se teď nehraje

Preview k zápasu | so 31.10.2015

Zazáří Kometa nebo vyhasne? Energie hostí Brno