HC Energie Karlovy Vary

Neměli jsme správné nasazení do zápasu, tvrdí kapitán

K a r l o v y V a r y – Až Vítkovice dokázaly ukončit energetickou sérii zápasů bez porážky. Ta se tak zastavila na sedmi zápasech. Z nich Energie vyhrála šest utkání a jednou se hrálo nerozhodně. I přes prohru ve Vítkovicích, však byla série veleúspěšná a vynesla Energii do vysokých pater extraligové tabulky. Přese všechno je ale lítost hráčů Energie patrná. Utkání zhodnotil kapitán Michal Mádl (na fotografii) a útočník Tomáš Němčický.
„Vůbec se nám nedařilo,“ hodnotí úterní utkání kapitán Energie Michal Mádl. „Nehráli jsme ten hokej na jaký jsme zvyklí a který jsme předváděli v minulých zápasech,“ pokračuje v hodnocení zápasu. I přesto měla Energie několik velmi slibných šancí, které přímo volaly po brance. „Je škoda že jsme je neproměnili, mohlo to dopadnou jinak,“ posteskl si Michal Mádl. Hlavní příčinu prohry hledal jen velmi těžko. „Prohráli jsme asi proto, že jsme nepředvedli tak veliké nasazení, jako v poslední době. Právě nasazení musíme do příštího utkání zlepšit. Pokud chceme vyhrát, musíme hrát takový hokej, jaký jsme předváděli v minulých zápasech,“ hledá recept na příští utkání s Třincem.

„Co bylo v úterý musíme rychle zapomenout,“ radí útočník Tomáš Němčický. „Naše prohra jednou musela přijít. Bohužel donekonečna vyhrávat nejde,“ hodnotí smutně konec úspěšné série. „Ve Vítkovicích jsme narazili na mužstvo, které také mělo úspěšnou sérii a kterému se daří. Hráči Vítkovic hráli v naprosté pohodě, my už tolik ne,“ hodnotí utkání. „Odvrátilo se od nás střelecké štěstí a na hokejky se nám naopak přilepila smůla,“ shledává příčinu neschopnosti týmu vstřelit branku i z vyložených šancí. „My jsme naopak obdrželi několik nešťastných branek po závarech před naší brankou. Nebyl to prostě pro nás dobrý den,“ uzavírá.

Související články