HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Mladším dorostencům se dařilo

Mladší dorostenci získali z posledních čtyř zápasů 8 bodů. Svěřenci trenéra Kovky nestačili pouze na Kobru, které podlehli 0:1.

ELIOD Extraliga mladšího dorostu

16. - 25. února 2017

HC Energie - Kobra Praha 0:1
Energetici sehráli dobré utkání, soupeře přehrávali ve všech ohledech, ale nebyli schopni vstřelit branku z jasných příležitostí. Bohužel Kobra dokázala se štěstím jednu branku dát, paradoxně skórovala ve svém oslabení, a nakonec to byla branka rozdílová.

Ústí nad Labem - HC Energie 4:5p
Branky:
Zdeněk 2, Křemen, Korčmaroš, Stejskal
Asistence: Zdeněk 2, Křemen, Jiskra 2, Pohanka, Rozhon
Po dvou porážkách hráči Energie konečně zabrali a vybojovali cenné vítězství na ledě Ústí nad Labem. V utkání byli lepším soupeřem, bohužel po hrubých chybách doslova darovali soupeři dvě branky. Hráči však nesložili zbraně a i díky dlouhé přesilovce ke konci zápasu se jim těsně před koncem podařilo srovnat skóre. V prodloužení pak bylo jen otázkou času, kdy vstřelí branku, což se jim po dvou minutách podařilo a mohli začít slavit.

HC Energie - PZ Kladno 9:4
Branky:
Rozhon 3, Korčmaroš 2, Novotný, Jisra, Křemen, Krutina
Asistence: Novotný 3, Matoušek 2, Tureček 2, Stejskal, Kosina, Křemen, Rozhon, Jiskra, Korčmaroš
Karlovarským se proti Kladnu v této sezoně vůbec nedaří, možná i proto se hráči Energie více semkli a do utkání šli s mnohem větší bojovností. Povedla se jim hlavně druhá třetina, kdy byli ochotní chodit důrazně do brankoviště, což jim přineslo spoustu branek. Do třetí třetiny již vstoupili velmi lehkovážně s vědomím, že se nemůže nic stát a hra tak vypadala jako v předešlých utkáních s Kladnem. Nakonec jim náskok ze druhé části stačil. Výsledek vypadá jednoznačně, ale polovina utkání neměla ze strany Energetiků náboj a kvalitu, jakou by v této fázi soutěže měla mít.

Chomutov - HC Energie 2:4
Branky:
Novotný 2, Karbulka, Jiskra
Asistence: Jiskra 2, Stejskal, Krutina, Mašek, Zdeněk, Novotný
Energetici podali velmi dobrý týmový výkon. Velká obětavost a nasazení přinesla po právu další tři body. Pochvalu si zaslouží i hráči Chomutova, kteří bojovali o body do poslední vteřiny. Utkání, ve kterém se hrálo ve vysokém tempu a bylo k vidění velký počet férových soubojů, bylo reklamou na mládežnický hokej.