HC Energie Karlovy Vary

Čtvrťáci ovládli turnaj v Klášterci

Hokejisté čtvrté třídy v sobotu 18. března zavítali do nedalekého Klášterce nad Ohří a v konkurenci dalších tří týmů si nakonec odvezli ze severu Čech pomyslné zlato!

V sobotu 18.03.2017 se hráči a hráčky čtvrtých tříd zúčastnili turnaje v Klášterci nad Ohří, kde sehráli tři zápasy proti týmům HC Klášterec nad Ohří, HC Litoměřice a HC Klatovy.

Týmu ve složení Matěj Kříž (G), Kateřina Fialová (G), Tobias Bachmann, Matěj Berger, Filip Fišer, Marek Heller, Tomáš Uxa, Jakub Kubín, Jiří Malý, Miroslav Naď, David Pačíska, Alex Ostalskiy, Ondřej Pačíska, Lukáš Pech, Petr Roštejnský, Marie Stezková, Lucie Velinská pod vedením trenéra Jiřího Velinského a asistenta Pavla Stezky se podařilo porazit tyto týmy a vyhrát všechny tři zápasy. Obsadili tak první zlaté místo. Druhé místo pak získali hráči týmu HC Klatovy, třetí místo Litoměřice a čtvrté místo HC Klášterec nad Ohří.

Při závěrečném vyhlášení byl hráč našeho týmu Jiří Malý oceněn jako nejlepší střelec turnaje s devíti vstřelenými góly a Marek Heller byl vyhlášen jako nejlepší hráč do All Stars týmu.

Výsledky:

HC Klášterec nad Ohří - HC Energie Karlovy Vary 3:7 (0:7, 3:0)
Branky: 4x Jiří Malý, 1x Miroslav Naď, 1x Lukáš Pech, 1x Petr Roštejnský
Nejlepší hráč zápasu: Petr Roštejnský

HC Litoměřice - HC Energie Karlovy Vary 2:6 (1:2, 1:4)
Branky: 1x Filip Fišer, 1x Marek Heller, 1x Jakub Kubín, 1x Jiří Malý, 1x Petr Roštejnský, 1x Lucie Velinská
Nejlepší hráč zápasu: Tobias Bachmann

HC Klatovy - HC Energie Karlovy Vary 3:6 (1:4, 2:2)
Branky: 1x Filip Fišer, 1x Tomáš Uxa, 4x Jiří Malý
Nejlepší hráč zápasu: Ondřej Pačíska

Fotogalerie z turnaje zde