HC Energie Karlovy Vary

Josef Koller slaví devadesátiny

Úctyhodného věku se dnes dožívá jedna z výrazných osobností historie našeho klubu, bývalý skvělý útočník a trenér p. Josef Koller. Vedení klubu, všichni zaměstnanci, trenéři, členové klubu a věříme, že i všichni fanoušci, přejí klubové legendě vše nejlepší, pevné zdraví a stále velký optimismus do dalších let.

Za klub byl panu Kollerovi k významnému jubileu poblahopřát sekretář klubu Jiří Holý, který oslavenci předal dárkový koš a knihu Hvězdy NHL 2017 + Češi a Slováci v sezoně 2015/16.

„Pan Koller se v první řadě zajímal o dění v klubu a největším dárkem pro něj byla informace, že hokej v Karlových Varech bude nadále pokračovat a to i přes to, že se společnost Sokolovská uhelná rozhodla ukončit finanční podporu našemu klubu a ocenil přístup majitele klubu Karla Holoubka, že má nadále vůli pokračovat. Dále se pan Koller zajímal o složení kádru A-mužstva pro nadcházející sezonu,“ popsal návštěvu u klubové legendy sekretář klubu Jiří Holý a ještě doplnil: „Pana Kollera hodně mrzí, že se nepodařilo udržet nejvyšší soutěž. Po operaci kyčelního kloubu má problémy s pohybem a nemůže na zápasy v KV Areně docházet, přesto má informace z první ruky. Po každém domácím zápase mu telefonují, nebo se za ním zastaví jeho bývalí spoluhráči, kteří referují, jak zápas probíhal.“

Josef Koller byl jedním z pětice hráčů, který nastoupil ve všech pěti sezonách v nejvyšší soutěži v letech 1951-1956. Více o legendě našeho klubu si můžete přečíst v galerii Síně slávy.