HC Energie Karlovy Vary

Zdařilou sezonu uzavřelo za hojné účasti setkání fanoušků s hráči

Hokejová sezona se nachýlila ke svému úspěšnému konci a definitivní tečku za rokem ve znamení comebacku udělala rozlučková akce s hráči A-týmu. Hojnou účast z řad hráčů podpořil i vysoký zájem fanoušků a díky ochotě všech se celým večerem linula pohodová atmosféra.

Že je o závěrečné setkání s hráči velký zájem, to bylo patrné již hodinu před zahájením akce, kdy do OC Varyáda proudily zástupy zeleně oděných příznivců karlovarského hokeje. Zanedlouho se k nedočkavým fanouškům připojili i hráči Energie, a přesně v šest hodin tak bylo vše připraveno k úvodní společné fotografii.

Hlavní náplň večera, totiž velká autogramiáda celého A-týmu, však začala až po návratu do budovy. Hráči rozdávali podpisy a fotky na všechny strany a měli plné ruce práce, aby potěšili četné řady fanoušků, díky jejich odhodlání se ale vše vyvedlo náramně. Kromě podepsaných plakátů a kartiček navíc někteří návštěvníci v soutěžích vyhráli i dárkové tašky či lístky na první domácí utkání příští sezony proti Mladé Boleslavi.

Prakticky dvouhodinové setkání fanoušků s hokejisty tak završilo zdařilou celoroční práci a nyní nastává období zasloužených dovolených. Ale pokud se vám nepodařilo dorazit na tuto rozlučku, nesmutněte, během léta bude ještě mnoho příležitostí osobně potkat energetiky a o všech vás budeme informovat zde na klubovém webu. Těšíme se na vás v extralize!