HC Energie Karlovy Vary
Extraliga mladšího dorostu, 3. kolo, ne 20.9.2009, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Letňany
6:2
3:1, 2:1, 1:0
Branky Energie: Tomeček 2, Sturma, Zadražil, Hroch, Petrov. Asistence Energie: Zikmund, Vrána, Jirušek, Zadražil, Gorčík, Hroch. Vyloučení: 7:4. Bez využití. Oslabení: 0:1.

Komentář k utkání

Karlovarští mladší dorostenci hráli své další utkání v neděli 20. září. Do vedení se dostali velmi brzy, již ve 2. minutě, ale Letci záhy vyrovnali. Na ledě pak létali jako vosy až do předposlední minuty třetiny, kdy jim Vojta Tomeček po nahrávce od Vrány trochu přistřihl křídla. Letky jim pak zcela amputoval tzv. gólem do šatny. Ten vsítil, když po nahrávce od Zadražila ujel v oslabení.

Matěj Zadražil pak v likvidaci leteckých schopností soupeře pokračoval a hned na začátku 2. třetiny se skóre měnilo znovu. To už chytal Škeřík, ale ani výměna gólmanů nebyla hostujícímu týmu nic platná. Ve 22. minutě zavěsil, po přihrávce od Gorčíka, Daniel Hroch a „Letcům“ došla šťáva úplně. Trochu se vzpamatovali až v půlce utkání a Procházka snížil.

V poslední části utkání se ještě trefil útočník Energie Daniel Petrov. Karlovarští mladší dorostenci, hrající pod vedením trenérů M. Táborského a B. Píši, pak zápas v klidu dohráli a svůj náskok si bez problémů uhlídali.

Fotogalerie