HC Energie Karlovy Vary

Prodej permanentek roste, I. fáze končí v pátek

Prodej permanentních vstupenek na novou extraligovou sezonu je v plném proudu a měsíc od startu jejich prodeje přinesl na západ Čech pozitivní náladu. Úspěšná baráž a návrat do nejvyšší soutěže fanoušky nabudil, počet vydaných sezónních vstupenek i tak předčil očekávání. Úvodní fáze prodeje na pokladnách končí již dnes, druhá fáze poběží od 23. do 31. července od 14 do 17 hodin na sekretariátu klubu.
Buď u toho s námi! Permanentky na extraligu kupuj ONLINE

„Mile nás překvapil obrovský zájem o permanentky i přesto, že došlo k navýšení jejich ceny. Aktuálně jsme jich prodali o 30% více než vloni touto dobou a další objednávky nám denně chodí,“ uvedla za marketingové oddělení klubu Ing. Hana Petrželková.

Výhody permanentky

  • neplatíte za pět (loňští za šest) zápasů základní části
  • neplatíte za přípravná utkání
  • v nadstavbových částech Tipsport extraligy budou vaše místa do určitého termínu rezervována a máte na ně předkupní právo
  • 15% sleva při nákupu ve fanshopu společnosti ALL SPORTS v KV Areně
  • sleva na narozeninové přání zveřejněné na kostce během utkání
  • sleva 200/250 Kč na vstupenku na Létofest (24. - 25. srpna)

Není to však jen čistě o číslech. „Zájmu fanoušků si velice vážíme. Je vidět, že Karlovy Vary a celý Karlovarský kraj žijí hokejem a návratem týmu do extraligy,“ dodala s tím, že doufá, že se podaří naplnit arenu podobně jako při vyprodané baráži co nejčastěji.

Stejně jako v předchozích letech si klub pro své permanentkáře připravil několik výhod. Kromě zvýhodněné ceny, kdy fanoušci v sektorech nejvyšší kategorie ušetří až 1620 Kč, také slevu ve fanshopu, přednostní právo na nákup vstupenek na utkání play-off a několik dalších bonusů.

Návrat roztleskávaček i rozšířený přestávkový program

Fanoušci se během zápasů mohou v nové sezoně těšit i na tradiční přestávkový program, který navíc obohatí aktivity partnerů Tipsport extraligy. Po letech se na tribuny karlovarské haly vrátí i roztleskávačky.

„Tanečnice z taneční skupiny Glamour by se měly objevit při vybraných utkáních. Věříme, že ještě zvýší divácký zážitek z návštěvy zápasu a že se bude na co dívat nejen na ledě,“ dodala na adresu tanečnic, které se pravidelně zúčastní i mistrovství České republiky.

V letní přestávce si fanoušci hokeje sice neužijí, energetiky i tak mohou vidět pravidelně každý týden, a to hned několikrát. „Od května jsme pro karlovarské fanoušky připravili celou řadu akcí. Nechyběla tradiční fotbalová utkání a autogramiády, věnovali jsme se i těm nejmenším, které jsme vzali přímo na trénink A-týmu i do jeho kabiny,“ dodala Petrželková s tím, že to ještě není z letních akcí zdaleka vše.

„Už v pondělí 25. června budou mít podobnou možnost jako děti z mateřských škol i ostatní fanoušci Energie, které bych tímto ráda pozvala na otevřený trénink A-týmu. Ve středu čeká hráče v Hale míčových sportů přátelské florbalové utkání s Hurikány a o den později hokejbalový turnaj přímo s našimi fanoušky,“ uzavřela bohatý výčet setkání s hokejisty pro tento týden.



Energetici aktuálně finišují letní přípravu, kterou zakončí fyzickými testy příští týden. Po dovolené se opět sejdou v pondělí 29. července, kdy zahájí přípravu na ledě. Úvodní přípravné utkání je čeká doma 7. srpna proti Spartě, o dva dny později pak vyzvou v derby Plzeň. Ostrý start do nejvyšší soutěže čeká na karlovarské hokejisty v pátek 14. září v Olomouci, domácí obnovená extraligová premiéra je naplánovaná na neděli 16. září, kdy na západ Čech přijede Mladá Boleslav.