HC Energie Karlovy Vary

Pozor, pálí Skuhravý! Energetici natáčeli Extraligová NEJ

V nohách měli náročný trénink, i tak se ale pětice energetiků zapojila v pondělí po obědě do natáčení druhého ročníku seriálu Extraligová NEJ. Se štábem Hokejka TV po ledě kroužili Václav Skuhravý, Matic Podlipnik, Filip Novotný, Jakub Flek a Tomáš Rachůnek.

Stejně jako v úvodním ročníku seriálu čekalo na hokejisty několik náročných disciplín - měřila se tvrdost a přesnost střelby, rychlost bruslení, slalom a nově také střelba brankáře do odkryté branky.

Jako první se do boje vydal kapitán Energie Václav Skuhravý, který bojoval v soutěži o nejtvrdší střelu. Zkušený útočník se každým pokusem zlepšoval a mohl by patřit mezi favority své disciplíny! V přesnosti střelby následně bojoval Matic Podlipnik, který se snažil sestřelit zavěšené terče v brance. V nové disciplíně - střelba brankářů přes celé hřiště do odkryté branky - bojoval Filip Novotný. Jeho úkolem bylo trefit z vlastního brankoviště odkrytou branku na opačném konci kluziště, puk však musel před dosažením červené čáry plachtit vzduchem. Fyzicky náročná disciplína čekala na rychlíka Jakuba Fleka, jehož úkolem bylo co nejrychleji objet jedno kolečko podél kluziště. Na závěr čekala snad nejnáročnější disciplína, v té prokázal Tomáš Rachůnek velkou šikovnost a především jeho první pokus byl hodně nadějný!

Výsledky 2. ročníku seriálu Extraligová NEJ budou zveřejněny v průběhu sezony, štáb Hokejka TV aktuálně objíždí všechny ostatní extraligové stadiony. Tak držíme palce, borci!