HC Energie Karlovy Vary

Energie v Chance lize: Kuchař zářil, Krejčí osladil premiéru gólem

Bojují o svou šanci v A-týmu, či se herně rozvíjí. Energie má hráče i v Chance lize. V rámci 12. kola druhé nejvyšší soutěže bylo v akci hned sedm karlovarských tváří. Komu se podařilo se prosadit?

Motor České Budějovice - Stadion Litoměřice 4:5 sn

Náročná bitva na ledě favorita dopadla pro Litoměřice pozitivně. Na straně Stadionu přispěl k úspěchu svým prvním gólem za kališníky mladý Otakar Šik, jenž dokázal šikovnou tečí pokořit domácího brankáře. Osmnáctiletý forvard si tak připsal svou vůbec premiérovu trefu v první lize.

Dukla Jihlava - ROBE Vsetín 1:2

Hned tři energetici se představili v dresu domácí Jihlavy. Martin Osmík dokázal ve dvanácté minutě otevřít skóre, Vsetínu se však podařilo zápas otočit a vyhrát. Tomášové Havránek s Harkabusem nebodovali.

Jestřábi Prostějov - Horácká Slavia Třebíč 6:3

Fantastický debut. Obránce Daniel Krejčí nastoupil k prvnímu klání za Jestřáby a hned se uvedl gólem. Celkově strávil na ledě přes deset minut.

Trhači Kadaň - Slovan Ústí nad Labem 2:1

Outsider se vzepřel a lví podíl na tom má reprezentant Energie. Gólman Trhačů Ondřej Kuchař čelil celkem čtyřiačtyřiceti střeleckým pokusům Slovanu, přičemž inkasoval pouze jednou! Na straně poraženého Ústí byl obránce Martin Weinhold.