HC Energie Karlovy Vary

Dorost padl doma se Spartou

V sobotu sehráli karlovarští dorostenci duel s pražskou Spartou. Do utkání vstoupili lépe energetici, po zbytek zápasu se ale role lepšího týmu na hřišti ujala Sparta. Ta se jako první ujala vedení ve druhé třetině, na trefu Krupičky ale dokázal ještě odpovědět domácí Botoš. Sparta si ale vedení vzala zpět v přesilové hře a ve třetí třetině ho potvrdila dalšími dvěma góly. V nadstavbě se tři vteřiny před koncem trefil František David. Sparta po výhře poskočila v tabulce na šestou příčku před Třemošnou a přerušila sérii pěti prohraných zápasu za sebou.
Extraliga dorostu, 9. kolo, so 13.10.2018
Karlovy Vary
Sparta
1:4
0:0, 1:2, 0:2 - N 0:1
Branky a nahrávky: 32. Botoš – 29. Krupička (Brůna), 35. Broš (David, Vitouch), 53. Mácha (Krupička), 60. Höll, 65. David (Vitouch). Rozhodčí: Němec - Juránek, Baxa. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 56. Střely na branku: 26:40. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4.
Karlovy Vary: Bajgar – Vogel (C), Hohl (A), Petretič, Prošek, Zolonaj – März, Sapoušek, Šmajda (A), Blecha, Botoš, Bubanec, Remeš, Hrůša.
Sparta: Krbeček – Ducháč (A), Brůna, Höll, Ludvík, Tomov – Broš, Vitouch, David, Krupička, Mácha, Červenka, Theimer, Němec, Bareš, Kalný, Pírs, Straka

Komentář k utkání

.