HC Energie Karlovy Vary

Jaromír Kverka vypomůže Prostějovu, Vágner Třebíči

Kádr energetiků hlásí dílčí změny. Útočník Jaromír Kverka vypomůže formou střídavých startů prvoligovému Prostějovu. Moravský klub tak reaguje na rozsáhlou marodku. Kverka tak doplní v Prostějově obránce Daniela Krejčího, který je v tamním klubu na měsíční hostování. Obránce Lukáš Vágner byl zapsán na soupisku prvoligové Třebíče, které může v případě dohody Brna, ze kterého je na hostování v Karlových Varech, Karlových Varů a právě Třebíče, vypomáhat.

Karlovarský odchovanec strávil na západě Čech většinu své dosavadní kariéry, pouze sezonu 2016-17 strávil celou na hostování v pražské Slavii. Po návratu do Energie prožil vloni bodově nejúspěšnější ročník kariéry, v 67 zápasech zapsal 38 bodů za 13 branek a 25 asistencí. V letošní sezoně nastoupil v nejvyšší soutěži k deseti zápasům, ve kterých si připsal dvě přihrávky.

Obránce Lukáš Vágner letos za Energii doposud sehrál deset utkání, v nichž jednou skóroval a na ledě trávil okolo třinácti minut. V posledních dvou kolech, stejně jako Kverka, v sestavě chyběl.