HC Energie Karlovy Vary

Zápisník Jana Bednáře II.: Ostré zápasy a start proti Kanadě

Nadějný karlovarský brankář Jan Bednář pokračuje ve své cestě společně s českou reprezentační sedmnáctkou na World U-17 Hockey Challenge, které je považováno za neoficiální MS do 17 let. Vytáhlý gólman popisuje ve svém druhém dílu zápisníku utkání s Amerikou a výběrem Canada black. Bednář nastoupil mezi třemi tyčemi proti Kanadě a zapsal 34 zákroků.

Čtěte také: Zápisník Jana Bednáře díl první

Po přesunu do St. John máme všechno jednodušší. Máme to do haly nějakých pět minut, takže se nemusíme stresovat nějakými odjezdy autobusu a podobně.

První zápas jsme nehráli dobře, přestože nám trenéři říkali, ať hrajeme to, co umíme, tak přeci jenom pro všechny to byl první zápas na takovém turnaji a bylo vidět, že jsme hodně nervózni.

Druhy zápas už byl o mnoho lepší. Hráli jsme to, co jsme chtěli, plnili jsme to, co nám trenéři řekli a vyzkoušeli jsme si, že se dá hrát s každým když se dělá to, co se má. Za ten zápas bych chtěl kluky pochválit, protože hráli opravdu dobře. Zablokovali spoustu střel a nepouštěli jsme je do většího počtu dorážek. Bohužel to štěstíčko se nakonec přiklonilo ke Kanaďanům. Jeden takový nešťastný odraz a bylo po všem. Je to škoda, ale dnes máme další zápas a musíme se na něj připravit a hrát ještě lip než včera.