HC Energie Karlovy Vary

Poslední venkovní zápas sezony, Energie vyzve Piráty

Karlovy Vary s velkým klidem dohrávají skupinu o umístění. Energetici zajíždí k poslednímu venkovnímu utkání v této sezoně, když se představí na ledě Chomutova. Souboj s Piráty má svůj začátek naplánován na 17:30, vyrazíte na finální výjezd tohoto ročníku do nedaleké destinace?
Kde sledovat utkání: Online přenos | Video přenos

O soupeři

Je to definitivní. Piráti jsou po Pardubicích druhým jistým účastníkem barážových bojů o setrvání v tuzemské nejvyšší soutěži. Chomutovští měli dvě příležitosti k tomu, aby páteční souboj byl tím rozhodujícím, když nedokázali využít karlovarská zaváhání proti Dynamu ani proti Vervě. Namísto toho je hotovo, Chomutovští v předchozím klání nedokázali přehrát ani poslední Pardubice, čímž si zavřeli poslední možnou cestu mimo baráž. Trápící se Severočeši se během letošního ročníku potýkali s problémy jak na ledě, tak i mimo něj, když se opět objevily platební nepříjemnosti. Svěřenci Vladimíra Růžičky jistě skončí na předposledním místě, dvě kola před koncem mají na svém kontě pouhých třiapadesát bodů.

To Karlovarští dohrají zbytek skupiny o umístění se značně větším klidem. „Budeme se snažit vyhrávat a důstojně sezonu dohrát. Už je hotovo. Nevím, co teď nastane, kdo nastoupí nebo nenastoupí. Do každého zápasu, do kterého ale nastoupíš, tak musíš odehrát na 100 %,“ říká před závěrečným dvojbojem Petr Stloukal.

Sestavy z předešlého utkání

Piráti Chomutov: Peters – Flemming, Jank, Knot, Kovář, Štich, Dietz – Duda, Růžička, Koblasa – Klhůfek, Huml, Sklenář – Stránský, Vantuch, Tomica – Havel, Raška, Dlouhý – Chrpa
HC Energie: Bednář – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák, M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Stloukal, Kverka, Lapšanský – Balán, Skuhravý, Kohout

Vyrazte fandit

ČTĚTE: Karlovarští fanoušci vyrážejína play-out!

Ze sociálních sítí

Související články

Reportáž | pá 22.3.2019

Šikovy premiérové góly přinesly bod