HC Energie Karlovy Vary

Přípravka si užila soustředění v Nečtinách

Kromě A-týmu se na novou sezonu připravují také ti nejmenší energetici. Kategorie U7 a přípravek má za sebou soustředění v Nečtinách. Jak probíhalo?

Akce se zúčastnilo dvaapadesát dětí, dalších jednasemdasát účastníků se skládalo z trenérů a rodičů. „Všem trenérům, pomáhajícím rodičům a dětem patří velké díky,“ vzkázala hlavní trenérka přípravky Blanka Jiskrová.

Děti měly v Nečtinách připravený program. V tělocvičně, na hřišti i v přírodě trávily sportovní odpoledne, vydaly se také na nedaleký hrad a nechyběla ani stezka odvahy. Večer byly pro malé energetiky přichystané hrané pohádky či interaktivní divadlo v místním kinosále.

Nudou netrpěli ani rodiče, pro ně byly připravené dvě aktivity. Ani oni nebyli ochuzeni o pohyb, v tělocvičně si totiž vyzkoušeli fitness, v rámci kterého se například přiučili o tom, jak si hrát s dětmi na dovolené.

Dohromady pak rodiče i jejich ratolesti absolvovali pravidelně ranní rozcvičku, sportovní činnosti v rodinných týmech a vyvrcholením byla tzv. Cesta za pokladem, kdy na účastníky čekala trasa dlouhá 5,5 kilometrů vyplněna různými úkoly a šiframi. Co by to bylo za soustředění bez opékání špekáčků? Také na to se dostalo.

„Prostředí bylo velmi příjemné, stejně tak personál. Neodradilo nás ani nepříznivé počasí s nízkými teplotami. Celkově odjíždíme s mnoha zážitky z víkendu plného pohybu, smíchu a přátelské atmosféry,“ dodala Blanka Jiskrová.

Ceny do soutěží pro děti i rodiče věnoval Hypermarket Globus Karlovy Vary, který soustředění mladičkých energetiků podpořil špekáčky k ohni a cukrovinkami.

Fotogalerie