HC Energie Karlovy Vary

Junioři se rozloučili vysokou výhrou

K a r l o v y  V a r y - Karlovarští junioři ukončili své letošní vystoupení v extralize na ledě sestupujícího Písku. Pod vítězství 8:0 nad soupeřem, který mladé energetiky v sezoně překvapivě několikrát porazil, se celkovými třinácti kanadskými body nejvíce podepsala první útočná formace Vojtěch Polák, Vrba, Pech. Většina žákovských týmů bojovala s regionálním rivalem ze Sokolova. Čtvrtá a pátá třída musela svá střetnutí s Děčínem pro nemoc v kádru soupeře odložit.
Junioři

HC Energie - HC Litvínov 3:5 (2:1, 1:3, 0:1)

Branky: 15. Sadloň (Tomaška), 16. Bušta (Sadloň, Vojtěch Polák), 27. Nový (Michal Polák, Tomaška).

Vstup do posledního domácího utkání letošního ročníku juniorské extraligy zvládli karlovarští mladíci velmi dobře. Od druhé částí však notně polevili a hrubými chybami nabídli soupeři šance k otočení výsledku.

IHC Písek - HC Energie 0:8 (0:2, 0:4, 0:2)

Branky: 6. Hamerle (Sadloň, Bušta), 17. Tomaška (Pech, Vojtěch Polák), 22. Hamerle (Pech, Kocek), 23. Vojtěch Polák (Gellner, Pech), 35. Vrba (Vojtěch Polák, Pech), 38. Pech (Vojtěch Polák, Tomaška), 58. Vrba (Pech, Vojtěch Polák), 59. Vrba (Mudra, Sadloň).

Poslední zápas sezony vyšel juniorům výtečně. Sestupující Písek tentokrát doma odpor nekladl. Výborně se dařilo především prvnímu útoku Energie. Pech s Vrbou, posílení o Vojtěcha Poláka, protivníka jasně přehrávali.



9. třída

HC Karlovy Vary - HC Baník Sokolov 5:3

Branky: Sláma 2, Juriš, Kalbáč, Slovák.

Mužstvu výrazně pomohli hráči trénující s dorostem. Svůj standardně dobrý výkon navíc podal i brankář Závorka. Sokolovští si bod nezasloužili, přestože v jejich dresu nastoupili všechny největší opory včetně několika hráčů zapůjčených z našeho klubu.



8. třída

HC Karlovy Vary - HC Baník Sokolov 0:4

Podle slov trenérů schází týmu již delší dobu spolehlivý střelec. K této známé slabině se nově připojilo slabé nasazení většiny našich hokejistů.



7. třída

HC Karlovy Vary - HC Baník Sokolov 2:6

Branky: Netík, Všetečka.

Baník byl v tomto utkání výrazně lepším týmem. Konečný výsledek naprosto spravedlivě vystihuje poměr sil na ledě.



6. třída

HC Karlovy Vary - HC Baník Sokolov 5:5

Branky: Schusser 3x, Šaling, Král.

Z vynikajícího úvodu a vedení 3:0 nedokázaly Karlovy Vary vytěžit víc než vydřenou remízu. Ve druhém dějství přestali varští šesťáci bruslit, čehož soupeř disponující jen deseti hráči v poli začal využívat. O dvoubrankový náskok přišel Baník v závěru střetnutí. Vyrovnání přinesla až hra v šesti bez gólmana.



4. a 5. třída neodehrála své zápasy s Děčínem kvůli onemocnění hráčů soupeře.