HC Energie Karlovy Vary

Talentovaní mladíci reprezentují Karlovarský kraj v Kanadě

V a n c o u v e r - Nejlepší mladí hráči Karlovarského kraje vyrazili šířit dobré jméno českého hokeje do zámoří. V rámci svého kanadského turné již stihli Západočeši vyhrát dva přípravné duely. S prvními dojmy se svěřuje ve své krátké zprávě výkonný ředitel HC Energie a manažer celého turné Bronislav Píša.
V první polovině turné jsme sehráli dvě přátelská utkaní, jež jsme obě vyhráli. Dnes, ve čtvrtek 25. března, hrajeme ve večerních hodinách poslední přípravné utkaní a v pátek začínáme hlavní turnaj, který potrvá až do neděle.

Přestože jsme dosud sehráli dva přípravné zápasy, měli jsme čas poznat alespoň velmi málo ze zdejší přírodní krásy. Byli jsme se podívat do horského střediska Whistler, kde se budou konat v roce 2010 olympijské hry ve sjezdovém lyžovaní, dále pak v centru Vancouveru a zhledli jsme společně s dětmi utkaní NHL mezi Canucks a Columbusem Blue Jackets. Počínaje zítřkem se ovšem už budeme plně věnovat a soustřeďovat na turnaj tak, abychom skvěle reprezentovali Karlovarský kraj.

S pozdravem
Bronislav Píša, manažer turné

Statistika přípravných utkání:

Team Karlovarský kraj - Tidge Medows B1 6:1 (3:0, 1:1, 2:0)
Branky: Záhora (Wnek), Hudák (Chaljavin), Hudák (Kolář), Hodek (Toman, Kolář), Šaling (Chaljavin). Vyloučení: 7:10.

Team Karlovarský kraj - Maple Ridge Rustlers AAA 4:2
Branky: Hudák, Klcso, Wnek, Chaljavin