HC Energie Karlovy Vary

Miliónová nadílka mládežnickému hokeji

K a r l o v y V a r y - Předčasný Štědrý den nastal v úterý odpoledne na zimním stadionu v Karlových Varech. Za účasti hokejistů 2. a 3. třídy předala Markéta Azemovičová, P.R. manager společnosti SLOT Game a.s., obchodní manažerce Hockey Clubu Karlovy Vary Vítězslavě Fenclové symbolický šek na neuvěřitelný 1.000.000 korun.

Vítězslava Fenclová jménem Hockey Clubu Karlovy Vary poděkovala společnosti SLOT Game a.s., v čele s předsedou představenstva Milutinem Peričem a obchodním ředitelem Janem Tůmou, za finanční dar, který důležitou měrou přispěje k rozvoji mládežnického hokeje v Karlových Varech.

Jak obchodní manažerka uvedla, získané prostředky budou využity pro žákovské kategorie, které jsou sponzory často opomíjeny. Z financí bude hrazen především nákup výzbroje a výstroje, ale i náklady na dopravu malých hokejistů na utkání.

Na závěr Fenclová ještě jednou poděkovala Markétě Azemovičové a zdůraznila, že díky obrovské podpoře společnosti SLOT Game a.s., se stává hokej finančně dostupným pro začínající hokejisty a napomáhá výchově nových talentů, což dokazuje pravidelná účast mladých karlovarských hokejistů v reprezentaci.