HC Energie Karlovy Vary

Opavě nasázeli junioři šest gólů

O p a v a - Karlovarští junioři si i po zápase v Opavě udrželi úzký kontakt se elitní šestkou, která bude hrát play-off. O osudu utkání Západočeši definitivně rozhodli už v jeho první polovině i díky třem využitým přesilovkám. Na konci utkání někteří hráči neudrželi nervy a neodpustili si několik nesportovních zákroků.
Extraliga juniorů, 33. kolo, so 7.1.2006
Opava
Karlovy Vary
1:6
0:2, 0:4, 1:0
Branky: 59. Polok (Weiss) - 3. Sedláček (Kloz, Bauer Jakub), 20. Zaťovič, 22. Budínský (Bušta, Hamerle), 30. Kuběna (Karpíšek, Gasparik), 39. Zaťovič (Gasparik), 40. Sláma (Hamerle, Bauer Jan). Rozhodčí: Mikula - Račák, Ondra. Vyloučení: 8:14, navíc Huska DKU, Wolf a Koloničný 5+DKU - Zaťovič 5+DKU. Využití: 1:3. Diváci: 172.
Opava: Supa (3. Krejčí) - Huska, Kokavec, Koloničný, Plachký, Tichý, Trefil, Vrabel - Chalupa, Černý, Fuks, Herman, Jurdič, Kocián, Kříž, Macíček, Polok, Tůma, Weiss, Wolf.
Karlovy Vary: Jakubal - Boguský, Brňák, Karpíšek, Kloz, Mašek, Satora - Bauer Jakub, Bauer Jan, Budínský, Bušta, Gasparik, Hamerle, Kuběna, Sedláček, Sláma, Zaťovič, Zucker, Šnajdr.