HC Energie Karlovy Vary

Letní FOTOSOUTĚŽ - s Energií na cestách

K a r l o v y  V a r y - Máte rádi cestování, fotografování a karlovarskou Energii? Pak je tu velká letní soutěž přesně pro vás. Zachyťte během letních radovánek sebe nebo své přátele na snímku společně s hokejovým motivem (kšiltovka, šála, ročenka...), fotografii doplňte vtipným komentářem a zašlete na emailovou adresu redakce. Ze tří nejúspěšnějších vyberou čtenáři v anketě absolutního vítěze. Soutěžíme o permanentní vstupenku, podepsané dresy a další propagační předměty.

Zadání soutěže

V průběhu letních prázdnin pořiďte co nejoriginálnější fotografii, která zřetelně obsahuje hokejový motiv nejlépe však logo HC Energie. Například sedíte před pyramidami a čtete karlovarskou ročenku, ležíte na pláži v kšiltovce Energie atp.

Nechceme však, aby se tato soutěž stala závodem v tom, kdo pořídí fotografii na exotičtější (a tedy i dražší) dovolené. Proto redakce do konečného hlasování Vás fanoušků zařadí minimálně po jedné fotografii z tuzemska a jedné fotografii z ciziny.

Snímky ve formátu JPG a maximální velikosti 500 kB posílejte na adresu redakce redakce@hokejkv.cz a jako předmět zprávy uveďtě Fotosoutez. Nezapomeňte připsat následující údaje:
- krátký komentář k fotografii
- místo, kde byla fotografie pořízena
- vaše jméno
- kontakt na vás (adresa, nejlépe však mobil)

Soutěž končí 20.8.2006 a ceny budou slavnostně předány 4.9.2006 v rámci posledního přípravného utkání Energie. Účastnit se může každý čtenář stránek hokejkv.cz. Fotografií můžete zaslat i více, preferujte však kvalitu nad kvantitou.

Vyhodnocení

Veškeré snímky odpovídající zadání postupně zveřejníme na stránkách hokejkv.cz. Z došlých fotografií vybere redakce:
- nejpovedenější snímek z Česka
- nejpovedenější snímek ze zahraničí
- nejpovedenější snímek bez ohledu na kategorii (samozřejmě však rozdílný od dvou výše uvedených)

Tyto tři fotografie budou čtenářům nabídnuty v anketě k posouzení. Soutěžící s největším počtem hlasů v anketě získává hlavní cenu - permanentku k stání.

Ceny

1. cena (absolutní vítěz vybraný čtenáři) - permanentní vstupenka k stání na sezonu 2006 / 2007, litrová lahev Becherovky, upomínkové předměty HC Energie
2. cena - podepsaný dres Libora Ustrnula, půllitrová lahev Becherovky, upomínkové předměty HC Energie
3. cena - podepsaný dres Milana Krafta, půllitrová lahev Becherovky, upomínkové předměty HC Energie


Pokud vám v pravidlech něco není jasné, nebojte se zeptat v Otázkách na redakci.