HC Energie Karlovy Vary

Chceme do šestky!, vyhlašuje kapitán Energie Skuhravý

Karlovy Vary včera odehrály dramatický a důležitý zápas. Ten skončil pro domácí velmi dobře a tak podle přání většiny fanoušků sebrala Energie po dlouhé době všechny tři body. Václav Skuhravý patřil k nejlepším hráčům na ledě. Kapitánovi Západočechů ale historický postup do play off nestačí.
Co říkáte na dnešní zápas?
Dnešní zápas jsme vyhráli, takže ho hodnotím kladně. (úsměv)

Na stránkách hokej.cz se objevila informace, že pokud dneska získáte tři body, postoupíte do play off, díky vzájemným zápasům týmů nad vámi. Tři body máte...
O této teorii nic nevím. Víme jen, že máme před sebou ještě tři zápasy a my se je budeme snažit odehrát na maximum.

Ta teorie by měla být jistá. Spočítali to odborníci, znamená to, že si prakticky zahrajete play-off…
To je hezké, ale my bychom se potřebovali dostat ještě do šestého místa.

Bylo by pro vás zklamání, nedostat se do té vytoužené šestky?
Zklamání? No, to se nedá nic dělat. Budeme se holt muset snažit dál. Teď jsou ale před námi ještě tři zápasy a my je chceme odmakat.

V dnešním zápase jste hýřil aktivitou. Několikrát jste sám podržel dlouho puk, zbavil se několika protihráčů a dostával se do pěkných šancí. Byl jste nějak zvlášť motivován?
Já jsem motivovaný na každý zápas. Dneska jsem byl obzvlášť nabuzený, protože jsme posledních šest zápasů nevyhráli a potřebovali jsme nutně zvítězit. Bylo po pauze a všichni jsme se snažili.

Jak jste sám řekl, šest utkání v řadě jste nevyhráli. Věřili jste si dneska na Spartu?
Určitě jsme si věřili. Doma si věříme vždycky.

Právě jste se vrátil z reprezentace, kde jste reprezentoval tuto sezónu již potřetí. Jak se Vám v repre líbilo a jak je možné, že jste byl ve výběru potřetí za sezónu?
Určitě se mi tam líbilo. Je tam pohoda. Do reprezentace jsem mohl být vybrán potřetí, protože pravidlo o dvou startech za sezónu se zrušilo, tak jsem mohl jet.

Související články