HC Energie Karlovy Vary

Dračice zakončily ligovou sezonu remízou

Ženy: Pardubice - K.Vary 4:1
Ženy: K.Vary - Beroun 1:1
Poslední dvě utkání nadstavbové části sehrály hokejistky Karlových Varů tento víkend a vytěžily z nich jeden bod. V sobotním utkání sice bojovaly, na favorizované domácí Pardubice to však nestačilo a Dračice podlehly 1:4, když jejich jedinou trefu zaznamenala Jitka Bauerová. V neděli pak sehrály po všech stránkách vyrovnané utkání s Berounem a i díky brance Jany Fričové získaly zasloužený bod za remízu 1:1.
Extraliga žen, nadst., ne 4.3.2007, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Beroun
1:1
0:0, 0:1, 1:0
Branky a nahrávky: J.Fričová (Bauerová) - Součková (Váchová). Vyloučení: 5:6. Bez využití. Zásahy brankářek: 31:28.
Karlovy Vary: Lukešová - J.Fričová, Hornová, I.Kotrbáčková, Wadowská - V.Fričová, Bauerová, Radostová, Hajdová, Husáková, Vaňousová
Beroun: Štěpánková - Malá, Šimková, Neumennová, Myzerová, Harapesová, Škodová, Součková, Pešková, Bíbová, Sládková, Hlídková, Váchová, Solničková, Raková

Komentář k utkání

V poslednímu utkání letošní ligy žen uvítaly Dračice, oslabené o zraněné Trampotovou a Pöpperlovou, na svém ledě Berounské Lvice. Od počátku utkání byl boj vyrovnaný, o čemž svědčí i zásahy brankářek 9:9 z první třetiny. Ve druhé třetině Lvice přidaly na tempu a svůj tlak korunovaly v 36. minutě brankou Součkové, která protlačila puk pod brankářkou Lukešovou. Vstup do třetí třetiny se naopak povedl Dračicím, když Jana Fričová 20 vteřin po zahájení dorazila do sítě předchozí střelu Bauerové. Protože se do konce utkání již žádnému družstvu nepodařilo překonat dobře chytající brankářky, rozešly se soupeřky smírně 1:1.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů K.Varů: Vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Dobrý výkon podaly obě brankářky. Oceňuji hráčky za bojovný výkon, který ještě zvýšily za nepříznivého stavu a vyrovnaly. Remíza je v tomto utkání spravedlivá.