HC Energie Karlovy Vary

Juniorka i dorost stále bez porážky!

Junioři: Energie - Zlín 5:2 (4:0, 1:1, 0:1)
Dorost: Zlín - Energie 2:3pp
Obě nejstarší mládežnické kategorie pokračují ve svém úspěšném tažení proti moravským celkům a i proti vrstevníkům ze Zlína si připsaly cenné body. Junioři v domácím prostředí rozhodli de facto hned v první třetině, ve které šli do čtyřgólového vedení. Branku a asistenci zaznamenal Matěj Záhora. Druhou výhru 3:2 v prodloužení ve dvou dnech na stadionech soupeřů si pak připsali dorostenci.
Extraliga juniorů, 6. kolo, so 15.9.2007, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Zlín
5:2
4:0, 1:1, 0:1
Branky a nahrávky: 4. Mareček, 6. Topinka (Schmidt), 11. Budínský (Zmeškal), 19. Šnajdr (Záhora, Rohan), 30. Záhora (Šnajdr) - 27. Jurík (Matějka, Okál), 45. Brunec (Vlach, Matula).

Komentář k utkání

Střeleckou formu z pátečního utkání si Karlovarští přenesli i do sobotního poledne. Po mistrovi se musel odporoučet i loňský stříbrný tým. První třetina jakoby navázala na utkání se Vsetínem a pro „ševce“ se rodil debakl. Nakonec utkání skončilo „normálním“ hokejovým výsledkem i díky tomu, že hosté zpřesnili obranu, ale především díky nastupující únavě domácích z pátečního nočního utkání a následné krátké regeneraci. Zbylé dvě třetiny hrála Energie v obraně pozorně a disciplinovaně, hlídala si své vedení a zápas dotáhla do vítězného konce.