HC Energie Karlovy Vary

Společnost SLOT Game a. s. věnovala mládeži HC Energie rovný milion!

Jako v minulých letech, tak i letos věnovala firma SLOT Game a. s. karlovarské hokejové mládeži další dar, tentokrát milion korun. Tato obrovská částka bude použita na pronájem sportovišť a sportovních zařízení. „Chtěli bychom poděkovat firmě SLOT Game, za jejich dlouhodobou a stěžejní podporu, které si velmi vážíme. Naše spolupráce trvá již čtvrtou sezonu a já bych chtěla poděkovat jak majiteli firmy panu Peričovi, tak i paní Markétě Azemovičové, za velkorysou štědrost, se kterou mladým hokejistům a jejich rodičům každoročně pomáhají ,“ uvedla obchodní manažerka HC Energie Karlovy Vary Vítězslava Fenclová.
Už nějakou dobu se mluví o dobré práci HC Energie s mládeží. V loňské sezoně dosáhli junioři na bronzové umístění a také čtvrťáci sahali po medaili. Karlovy Vary mají také své zástupce ve všech mládežnických reprezentačních výběrech. „Hlavně díky podpoře společnosti SLOT Game je naše mládež tam, kde je. Stoupá hráčská i trenérská kvalita a je vidět, že veškerá práce je víc a víc profesionální,“ pochvaluje si manažerka.

Firmu SLOT Game a. s. zastupovala při předání symbolického šeku paní Markéta Azemovičová, která ke spolupráci s hokejovou mládeží v Karlových Varech také pronesla pár slov. „Opět jsme velice rádi pomohli dětem, které se chtějí věnovat tomuto hezkému a rychlému sportu. Pomoc dětem neodmítáme a také rádi pomáháme těm, kteří si toho váží.“