HC Energie Karlovy Vary

Dračice po nájezdech přehrály Pardubice

Ženy: Karlovy Vary - Pardubice 3:2sn (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
V předposledním kole nadstavbové části hostily karlovarské hokejistky soupeřky z Pardubic, kterým v předešlém střetnutí podlehly 2:5. Odveta se Dračicím povedla mnohem lépe a o svém vítězství mohly rozhodnout i dříve než v samostatných nájezdech. V nich si nakonec vítěznou trefu připsala Jana Fričová.
Liga žen - skupina B, n9, ne 23.3.2008, Zimní stadion Karlovy Vary
Karlovy Vary
Pardubice
3:2sn
0:1, 1:1, 1:0 - 1:0
Branky: I.Kotrbáčková, Hornová, J.Fričová - Bartoníčková, Vosyková. Asistence: I.Kotrbáčková - Cimburková. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:0. Zásahy brankářek: Lukešová 23 - Kmoníčková 21. Průběh utkání: 0:2, 2:2.
Karlovy Vary: Lukešová - I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková, J.Fričová, Hornová, Wadowská, Nováková - Frková, Bauerová, Vylíčilová - Tumpachová, Pöpperlová, Hajdová - Trampotová, Trsková, Vaňousová - Brichová
Pardubice: Kmoníčková - Palaščáková, Bartoníčková, Jacková, Cílová, Cimburková, Vosyková, Korečková, Miklošová, Dostálová, Mrkosová, Kubelková, Jirsová

Komentář k utkání

Po reprezentační přestávce, nastoupily Dračice doma proti celku Pardubic. První třetinu prohrály brankou Bartoníčkové 0:1, druhou po brankách Vosykové a domácí Ivany Kotrbáčkové uhrály 1:1. Trefa Michaely Hornové v třetí části znamenala nerozhodný stav 2:2 po základní hrací době a následovaly samostatné nájezdy. Při nich se vyznamenala domácí brankářka Lukešová, která vychytala nájezd Jackové i Bartoníčkové. Další pardubická hráčka Cimburková netrefila branku. Brankářka hostí si vedla úspěšně proti Ivaně Kotrbáčkové a Novákové, ale na bezchybně provedený blafák Jany Fričové nestačila.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů Karlových Varů: V utkání s Pardubicemi se naše hráčky postupně dostávaly do tempa. Ve třetí třetině, kdy jsme hru stáhli na tři útoky a dvě obrany jsme byli lepším družstvem a k výhře v základní hrací době nám chybělo i trochu štěstí.