HC Energie Karlovy Vary

Rezervace vstupenek na dvě úvodní utkání v O2 aréně! Ke dvěma autobusům zdarma od společnosti AUTO DONTH přidává HC Energie další dva!

Fanklub HC Energie Karlovy Vary společně s vedením klubu připravil pro fanoušky předprodej lístků na první dvě finálová utkání hraná v O2 aréně v pátek 4.4.2008 a v sobotu 5.4.2008. Na oba dny je k dispozici 400 lístků! Jejich rezervaci je však potřeba provést nejpozději do čtvrtka 3.4.2008, 9.00 hodin! Po tomto termínu již nebude možné rezervaci lístků provést.

Společnost AUTO DONTH vypravuje i na finálové zápasy dva autobusy pro fanoušky zcela zdarma. A to není vše. Klub HC Energie vypraví pro své věrné fandy další dva autobusy (kapacita 49 a 63 cestujících) zdarma navíc! V případě velkého zájmu vypraví fanklub HC Energie Karlovy Vary další autobusy. Předpokládaná cena vstupenky je 320 Kč.
Rezervace provádějte na tel. čísle 731 480 020 (pan Robert Bozděch).

Specifikace vstupenek pro karlovarský fanklub - Klub HC Slavia Praha uvolnil pro karlovarské fanoušky v prvním patře O2 arény sektor pouze pro 210 diváků. Zbylých 190 míst fanouškovské kvóty je umístěno ve vyšším patře. Na atraktivnější místa ve spodním patře budou upřednostněni fanoušci, kteří si u fanklubu zakoupili vstupenky na obě utkání. Situace nevznikla vinou karlovarského fanklubu. Děkujeme za pochopení.