HC Energie Karlovy Vary

Chceš trénovat a hrát hokej s Lukášem Mensatorem a Václavem Skuhravým? Tak přijď mezi nás!

S tímto heslem láká HC Energie Karlovy Vary chlapce i dívky do své hokejové přípravky. Specialista pro začínající hráče Zdeněk Kubálek přibližuje, jak snadno se lze seznámit s hokejem: „Do přípravky se nyní může přihlásit každý chlapec, ale i dívka, ve věku od 4 do 8 let. Pro začátek v tomto sportu je teď mimořádně vhodná doba. Dětem stačí jenom chuť sportovat.“ Začít s touto krásnou hrou je skutečně velmi snadné a pro rodiče malých hokejistů také finančně nenáročné! Veškeré informace o náboru mladých sportovních nadějí do hokejové přípravky HC Energie naleznete uvnitř článku.

HC Energie Karlovy Vary - sportovní oddíl

„Všem zájemcům nabízíme možnost absolvovat bezplatný základní, přibližně měsíční kurz bruslení. Po jeho absolvování (tréninky jsou dvakrát týdně vždy ve středu od 18:00 a v neděli od 9:00) pak mohou děti pokračovat s ostatními hokejovými nadějemi v naší vyhlášené přípravce. Pro začátek stačí jen základní vybavení, tedy rukavice a jakákoli přilba. Brusle i hokejku dostane každý vážný zájemce zapůjčeny zdarma od klubu,“ vysvětluje Zdeněk Kubálek.

Jedinečnost koncepce HC Energie při práci se začínajícími hokejisty spočívá v kombinaci přívětivého přístupu vysoce kvalifikovaných trenérů, maximálního ulehčení pro rodiče z hlediska finančních nákladů a od letošní sezony také ve vynikajícím zázemí, které nabízí nová KV Arena.

Těšíme se na všechny malé sportovce. Nebojte se přijít mezi nás!

Rodiče získají další informace na telefonním čísle 777 102 470, právě u pana Kubálka. Nově nás můžete kontaktovat či požádat o podrobnější informace prostřednictvím elektronického formuláře.

Další informace o programu pro začínající hráče

HC Energie Karlovy Vary - sportovní oddíl

  • umožňuje všem svým členům účast v tréninkových programech pro všechny věkové kategorie (přípravka, mladší žáci, starší žáci, mladší a starší dorost, junioři, muži)
  • poskytuje vynikající zázemí
  • zajišťuje profesionální trenéry

Nejvyšší soutěž v regionu

V celém Karlovarské kraji nenajdete kolektivní sport, který nabízí možnost všem kategoriím hrát nejvyšší republikovou soutěž. Tato skutečnost je jasným důkazem kvalitní práce jak vedení klubu, tak jeho trenérů.

Zázemí na nejvyšší evropské úrovni!

Karlovarský hokejový klub se v létě 2009 přestěhoval do jednoho z nejmodernějších sportovních areálů v celé střední Evropě. Unikátní KV Aréna nabízí maximální komfort nejen návštěvníkům společenských akcí, je dokonalým domovem všem velkým i malým sportovcům. Dopřejte svým dětem atraktivní volnočasové aktivity v kolektivu kamarádů, navíc v krásném a bezpečném prostředí!

Kvalifikovaní a zkušení trenéři

O mládež se stejně jako o dospělé stará tým profesionálních, kvalifikovaných a zkušených trenérů. Tréninkový program zaručuje dětem všestrannou sportovní přípravu. Hráči cestují nejen po celé ČR, ale mají možnost cestovat i do zahraničí.

Finanční "nenáročnost"

Všeobecný názor, že lední hokej je pro rodiče příliš drahá záležitost, není zcela na místě. Začínajícího mladého hráče lze vybavit vším potřebným v řádu stokorun! Pro začátek není nutná kompletní a už vůbec ne nová nebo dokonce špičkový výstroj. Se vším vám v začátku ochotně poradí trenéři nebo klubový specialista pro začínající hráče.

Klub a sponzoři se významnou měrou podílejí na financování nákladů spojených s provozováním tohoto sportu. Rodiče platí pouze klubový příspěvek ve výši 200,- Kč/měsíc.

Ulehčení pro začínající hráče

Klub HC Energie Karlovy Vary ulehčuje začínajícím hráčům vstup do tohoto sportu tak, že:
  • každý hráč, který nastoupí do zimní přípravy na led dostane od klubu zapůjčeny hokejové brusle a hokejku.
  • adeptům na brankáře zapůjčí základní brankářskou výstroj
  • každý hráč klubu obdrží zvýhodněnou vstupenku na všechna utkání A týmu!

Trenérský tým HC Energie Karlovy Vary - garant kvalitní sportovní přípravy ve všech věkových kategoriích

Josef Paleček
trenér A týmu HC Energie

Jiří Ryžuk
hlavní trenér žákovských tříd

Jakub a Blanka Jiskrovi
hlavní trenéři přípravky

Kontakty a informace

Kontaktní adresa:
HC Energie Karlovy Vary s.r.o.
KV Arena
Západní ulice 1812/73
36001 Karlovy Vary

tel: 777 102 470 (Zdeněk Kubálek, kontaktní pracovník), 359 909 159 (sekretariát klubu, tel+fax)
e-mail: hokejkv@hokejkv.cz

Přihlášku do přípravky a formulář pro snadnou elektronickou komunikaci naleznete na našich webových stránkách pod záložkou „Mládež“.