HC Energie Karlovy Vary

Fanshop přechází na nový věrnostní program

Od nové sezony již majitelé permanentních vstupenek nemohou klasickým způsobem čerpat slevy v prodejně suvenýrů a hokejové výstroje. Fanoušci a stálí zákazníci si však nemusí zoufat. Po předložení permanentky na novou sezonu a vyplnění krátkého formuláře získají neomezeně platnou zákaznickou kartičku umožňující odběr zboží se slevou 10 %. Tato sleva se navíc vztahuje na kompletní sortiment včetně hokejové výstroje značky Bauer. Podrobnější informace naleznete uvnitř článku a na letáčku, který obdržíte při nákupu permanentky.

Jak se stát členem zákaznického klubu Kappa a Bauer?

Stačí vyplnit registrační kupón, který získáte na prodejně po předložení permanentní vstupenky, a vyměnit jej za zákaznickou kartičku.

Jak dlouho sleva platí?

Sleva platí pro členy do doby, než sami opustí zákaznický klub.

Od kdy sleva platí?

Sleva platí ihned po výměně vyplněného registračního kupónu za zákaznickou kartičku. Jestliže budete chtít využívat slevu v prodejnách Kappa i v prodejnách Bauer (seznam viz níže), musíte při první návštěvě jedné z prodejen za každou firmu vyplnit samostatný registrační kupón. Poté už sleva platí pro všechny prodejny firmy, kde jste kupón odevzdali.

Co vše mohu získat?

Kromě samotné 10 % slevy získáte spoustu nabídek, které získají pouze členové zákaznického klubu Kappa a Bauer, např. výhodné množstevní slevy.

Vznikají mi členstvím v klubu nějaké povinnosti?

Nikoliv, členstvím v klubu se k ničemu nezavazujete, jen můžete využívat spousty výhod a získávat mnoho užitečných informací.

Kde mohu slevu uplatnit?

Sleva platí ve všech níže uvedených prodejnách a v prodejnách, které se plánují v budoucnu otevírat.

Prodejny Kappa

OC Campus Square
Netroufalky 14-16
Brno Bohunice

Jánská 11
Brno

Prodejny Bauer

Hokejové haly dětí a mládeže,
Střední 26
Brno
zároveň fanshop HC Kometa Brno

KV Arena
Západní 2080/2A
Karlovy Vary

Zimní stadion Luďka Čajky – PSG Aréna
Březnická 4068
Zlín