HC Energie Karlovy Vary

Energie vyzve Slavii v sobotu. Permanentkáři mají vstupenky rezervované od úterý do čtvrtka. Ceny vstupného jako na základní část! Nerezervované vstupenky na Ticketportalu od úterý!

Dvakrát se energetici utkali s pražskou Slavií o mistrovský titul, letos čeká stejné soupeře souboj o postup mezi extraligovou osmičku. Karlovarští budou znovu potřebovat podporu zelenobílého pekla! V předprodeji budou jako vždy zvýhodněni permanentkáři, kteří si na svá místa mohou zakoupit vstupenky na pokladnách KV Areny od úterý do čtvrtka (od 15 do 18 hodin). Ke svému místu si mohou permanentkáři zakoupit až 6 dalších vstupenek na sobotní zápas. Volný prodej bude zahájen v pátek, přímo na pokladnách zakoupíte vstupenky na volná místa v pátek i v sobotu rovněž od 15 do 18 hodin. Jedna osoba si může zakoupit až 6 vstupenek. Ceny vstupenek jsou stejné jako na základní část. Nejlevnější zakoupíte za 120 korun, v nejlepších sektorech si můžete hru užít za 220 korun. Slevy je možné uplatnit jen pro držitele průkazu ZTP. Mládež platí plnou cenu, včetně mládeže HC Energie. První dva zápasy série se hrají v Praze ve středu a ve čtvrtek. O začátku zápasu se rozhodne až ve čtvrtek po druhém utkání série. V úvahu připadá start v 18:00 bez přítomnosti televizních kamer nebo 19:40 v přímém přenosu na ČT4.
Prodej online na Ticketportal.cz: Do prodeje na serveru Ticketportal.cz budou uvolněny nerezervované vstupenky již v úterý po 15. hodině. Nevyzvednutá místa permanentkářů budou do prodeje uvolněna v pátek.