HC Energie Karlovy Vary

Prodej na předkolo probíhá na pokladnách i na Ticketportalu. Odpovědi na časté otázky

S ohledem na časté dotazy si dovolujeme všechny fanoušky HC Energie informovat o podrobnostech předprodeje vstupenek na domácí utkání předkola play off. Upozorňujeme především, že permanentkáři mají vstupenky na svá místa rezervována do čtvrtka a zakoupit si je mohou na pokladnách č. 1 a 2 v KV Areně mezi 15. a 18. hodinou. Souběžně probíhá také online volný prodej na nereservovaná místa na serveru Ticketportal.
  • Majitelé permanentních vstupenek si kupují své místo u pokladny č.1 a č.2 a mohou koupit dalších 6 vstupenek, ale jen ty, které jsou off-line.
  • Prodej volných vstupenek probíhá dvěma způsoby. On-line přes sít Ticketportalu a off-line jen na pokladnách. Jedno sedadlo nemůže být dostupné oběma způsoby prodeje. Proto přes Ticketportal nelze vidět všechny volné sedačky. Snažíme se volná místa rozdělit na polovinu
  • Reservované vstupenky přes Ticketportal lze koupit jen na prodejních místech Ticketportalu. U pokladen KV Areny koupit nejdou!

    V případě, že se bude hrát i v neděli 27. února, bude prodej probíhat takto:

  • a) bude-li známo již po čtvrtečním zápase, že se bude hrát i v neděli, prodej bude probíhat od pátku 25. února na stejných místech (u pokladen č. 1 a č.2) i ve stejný čas 15,00 – 18,00 hodin. V sobotu a v neděli od 14. hodiny u pokladen č.1 a č.2. Majitelům permanentních vstupenek by jejich místa byla reservována v neděli do 16. hodiny.
  • b) pokud se rozhodne až v sobotu, začne prodej v neděli ráno od 10. hodin. Majitelé permanentních vstupenek by měli svá místa reservovaná opět do 16. hodiny a svá místa by si kupovali u pokladny č. 1 a 2.

    Zároveň bude probíhat prodej volných míst jak v pokladnách u KV Areny, tak přes Ticketportal.