HC Energie Karlovy Vary

Prodej permanentek v plném proudu! Nepropásněte jedinečné slevy!

Pozor, předprodej permanentních vstupenek na sezonu 2011/12 odstartoval již v pondělí 2. května! V první fázi, která potrvá až do konce května si mohou nové permanentky zakoupit stávající držitelé sezonních vstupenek z uplynulého ročníku. Ti se navíc mohou těšit na slevu 10 procent ze základní ceny. Další 10ti procentní výhodu využijí všichni zaregistrovaní do věrnostního programu HC Energie s věrnostní kartou Lyoness. A další příjemná novinka? Permanentky na místa do sektorů za domácí brankou nyní můžete zakoupit za mimořádnou a bezkonkurenční cenu 2500 korun! Volný prodej pro ostatní fanoušky odstartuje v červnu. Podrobnosti o prodeji naleznete uvnitř článku.

Kolik ušetřím a kolik zaplatím? Novinka: do prodeje zařazeny nové nejlevnější sektory!

Základní cena permanentních vstupenek zůstává do většiny sektorů zachována. Výjimkou jsou sektory 114 a 115 (za domácí brankou), kde byla cena oproti loňské sezoně výrazně snížena! Nejlevnější sezonní vstupenku bez slevy tak zakoupíte již za 2500 korun!

Ještě výrazněji ovšem ušetří stávající permanentkáři z minulé sezony. Do všech kategorií totiž můžete se stávající permanentkou zakoupit sezonní vstupenku se slevou 10 procent! Další desetiprocentní výhodu mají permanentkáři i ostatní zájemci v případě, že jsou členy věrnostního programu HC Energie. Celková sleva tak může dosáhnout až 20 procent!

Kategorie Základní cena permanentky na sezonu 2011/12 Cena permanentky s celkovou slevou 10 % pro permanentkáře (nebo pro člena věrnostního programu) 10% výhoda pro člena věrnostního programu s kartou Lyoness (zpětná náhrada na účet) Jednotlivé vstupné na 1 zápas
Kat. I 5.000 4.500 500 220
Kat. II 4.000 3.600 400 170
Kat. III 3.500 3.150 350 150
Kat. IV 3.000 2.700 300 130
Kat. V 2.500 2.250 250 100

Kdy mohu uplatnit předkupní právo, případně zakoupit novou permanentku?

Předprodej permanentních vstupenek je rozdělen do dvou fází. V první fázi HC Energie maximálně upřednostňuje stávající držitele permanentek.

Fáze I - přednostní prodej permanentek pro držitele permanentních vstupenek z uplynulé sezony (je možné zakoupit permanentku na stejné místo, které jste vlastnili v uplynulé sezoně, případně na libovolné nerezervované sedadlo) - od pondělí 2. května – 31. května 2011.
Pozn.: Pokud vlastníte permanentku na sezonu 2010/11 a chcete sedět na stejném místě jako loni, neváhejte si zakoupit novou permanentku právě v tomto termínu. Vaše předkupní právo na Vaše konkrétní místo je totiž rezervováno přesně do 31. května 2011. Do tohoto data je rovněž nutné uplatnit nárok na slevu 10 procent pro majitele permanentních vstupenek z minulé sezony.

Fáze II – volný prodej (předkupní právo permanentkářů zaniká, novou permanentku si může zakoupit kdokoli) - od 1. června až do 1. července 2011 a dále od 1. srpna.

Kde mohu permanentku zakoupit?

Předprodej permanentních vstupenek bude probíhat od 2. května do 1. července ve 4. patře tréninkové haly (kanceláře klubu, kancelář č. 4.07) v KV Areně. Zde se můžete rovněž registrovat do věrnostního programu HC Energie Karlovy Vary. Po klubové dovolené bude probíhat volný prodej od 1. srpna 2011 ve 4. patře tréninkové haly (kanceláře klubu), kanceláři p. Holého (kancelář č. 4.30).

Kdy bude předprodej probíhat?

Prodej bude probíhat v květnu a červnu ve všední dny (pondělí – pátek s výjimkou státních svátků) vždy od 14:00 do 18:00.

Jak mohu slevu uplatnit? Nezapomeňte si připravit loňskou permanentku a kartičku člena věrnostního programu Lyoness!

Jste držitelem permanentky z uplynulé sezony a chcete získat 10% slevu na permanentku novou? Stačí vzít svou loňskou permanentku (plastovou kartičku) a ve stanovených termínech (od 2. května do 31. května) zamířit na prodejní místo (kancelář č. 4.07 ve 4. patře tréninkové haly KV Areny). Zde Vám bude do čipu v kartičce nahrána nová sezona. Automaticky bude účtována cena po slevě.

Stejný postup následujte i při uplatnění slevy pro členy věrnostního programu. Při nákupu předložte svou členskou kartičku věrnostního programu a ihned Vám bude zpětná náhrada vložena do systému.. Při nákupu permanentky se zároveň můžete do věrnostního programu zaregistrovat a získat tuto lákavou odměnu! Výhodu pro člena věrnostního programu HC Energie můžete uplatnit po celou dobu prodeje permanentních vstupenek (2. května až 1. července 2011 a později od 1. srpna).

Na která utkání se permanentka vztahuje?

Vaše nová permanentní vstupenka na sezonu 2011/12 se vztahuje na všechna domácí extraligová utkání HC Energie v základní části (26 utkání) a dále na všechny domácí přípravné zápasy HC Energie hrané v KV Areně (pravděpodobně 5 utkání během sezony).

Budu mít rezervované své místo na play off?

V případě postupu HC Energie do vyřazovacích bojů mají permanentkáři své místo v určitém časovém termínu samozřejmě rezervované (obdobné předkupní právo jako při předchozích play off).

Co mám dělat, když jsem permanentku ztratil?

Nevadí, předložte doklad o zaplacení permanentky za minulou sezonu. V případě, že nemáte ani doklad o zaplacení permanentky za minulou sezonu, klub Vám slevu 10 % nemůže uznat.

Přijdete-li během sezony o vaši permanentní vstupenku, taktéž o své místo nepřijdete. S dokladem o zaplacení Vám bude v kanceláři p. Holého (4. patro tréninkové haly) za malý poplatek vystavena nová permanentka. Cena za vystavení náhradní permanentky je 100 korun (poplatek se vybírá až po zaplacení nové sezony).

Nová permanentní vstupenka pro děti do 130cm

Klub pro nadcházející sezonu nabízí pro děti do 130 cm permanentní vstupenku s 50% slevou s podmínkou, že dítě během sezony nebude měřit více než daných 130 cm a dětská permanentka bude zakoupena jen ve spojení s permanentkou pro dospělého a na sousedící sedadlo. Sleva bude platit pouze na základní část. V případě play off budete mít na dětskou permanentku předkupní právo na dané místo jako každý jiný předplatitel. Tento typ slevy není možné kumulovat s jinými typy slev a výhod.

Vstupné pro děti a seniory

Stejně jako v uplynulé sezoně mohou děti do 130 cm a senioři uplatnit na jednotlivé vstupné slevu 50 %. Zlevněné vstupenky bude možné zakoupit i přes internet na serveru Ticketportal.cz. Tento typ slevy není možné kumulovat s jinými typy slev a výhod.

Vstupné pro studenty

Nově zařazujeme zlevněné vstupné i pro studenty. Ti po předložení studentského průkazu u pokladny areny mohou uplatnit 30% slevu do sektorů kategorií: III, IV, V. Studentský průkaz budou předkládat též při vstupu do areny. Tato sleva bude platit jen základní část. Tuto slevu je možné uplatnit jen na jednotlivé zápasy (neplatí pro permanentky). Tento typ slevy není možné kumulovat s jinými typy slev a výhod.

Permanentky pro držitele průkazů ZTP

Držitelé průkazů ZTP mohou využít slevu 50 % i při nákupu permanentní vstupenky. Tento typ slevy není možné kumulovat s jinými typy slev a výhod.

Chtěl bych se zeptat...

Chybí Vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice Otázky na redakci. Pokusíme se Vám odpovědět co nejrychleji.

Rozdělení sektorů do cenových kategorií

Rozdělení sektorů do cenových kategorií je mírně odlišné od poslední sezony. Nově vznikla nejlevnější cenová kategorie V. Jednotlivá vstupenka do sektorů 114 a 115 bude stát pouze 100 korun, permanentka pak bezkonkurenčních 2500 korun. Navíc můžete uplatnit i výše uvedené slevy až do výše 20 procent! Došlo i ke změnám cen v sektorech 103, 104, 107, 108, 112, 113, 116 a 117, kde se ceny sjednotily.
Kategorie Sektory
Kat. I 109, 110, 111
Kat. II 101, 102, 118
Kat. III 103, 104, 107, 108, 112, 113 (fanoušci hosté řada 12 - 20), 116, 117
Kat. IV 105, 106
Kat. V 114, 115

HC Energie Karlovy Vary si vyhrazuje možnost provedení změn v systému prodeje permanentních vstupenek.

Schéma KV Areny s vyznačenými kategoriemi