HC Energie Karlovy Vary

Energetici uhráli se Zlínem remízu

Příprava: PSG Zlín - HC Energie 3:3 (2:2, 1:0, 0:2)
Vyrovnané klání, které vítěze nenašlo, alias druhý duel letního soustředění proti Zlínu. Stíhací jízdu za soupeřem, který Energii stále unikal, nastartoval krátce po úvodní brance ševců Petr Kumstát (na snímku). Karlovaráci náskok domácích stáhli i v dalších dvou případech, a proto utkání skončilo smírně. Diváci ale i tak byli svědky bonusových samostatných nájezdů, které měli pod kontrolou Moravané.
Příprava na sezonu, 7. kolo, st 17.8.2011
Zlín
Karlovy Vary
3:3
2:2, 1:0, 0:1
Branky a nahrávky: 4. Sýkora (Čech), 8. Čajánek (Hamrlík), 31. Důras (Kotvan) - 5. Kumstát, 18. Zaťovič (Pech, Bartánus), 55. Polák (Kuběna). Vyloučení: 5:2. Využití: bez využití. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3.
Zlín: Horčička - Matějíček, Linhart, Hamrlík, Kotvan, Tesařík, Horák, Míka, Řezníček - Finsterle, Leška, Köhler - Důras, Čajánek, Veselý - Kubiš, Šoula, Záhorovský - Ondráček, Sýkora, Čech.
Karlovy Vary: Mensator - Gulaši, Nosek, Gřegořek, Parýzek, Prošek, Gründling, Prindoš, Rohan - Košťál, Skuhravý, Kumstát - Zaťovič, Pech, Bartánus - Skladaný, Melenovský, Dej - Kuběna, Polák, Zucker - Kupec.

Ohlasy trenérů

Václav Baďouček (HC Energie Karlovy Vary): Byl to náš druhý zápas s extraligovým soupeřem a myslím, že to bylo dobré utkání. Sice jsme třikrát prohrávali ale pozitivní bylo, že jsme náskok soupeře vždy dokázali smazat a uhráli jsme remízu. Z tohoto pohledu jsme spokojení. Zápas odchytal Lukáš Mensator. Jeho prst ještě není zcela stoprocentní, ale chytat může a chtěli jsme, aby si zase odchytal zápas. Zatímco proti prvoligovým klubům nasazujeme především mladíky, se Zlínem i s Plzní jsme hráli v téměř ideálním složení a bylo to vidět.