HC Energie Karlovy Vary

Start extraligy na dohled. Od 1. září můžete nakupovat vstupenky na jednotlivé zápasy

Letní přestávka utekla jako voda a hokejisté Energie jsou opět připraveni prát se s nejlepšími českými kluby o body v Tipsport extralize! Jako vždy se neobejdou ani bez Vaší podpory! Pokud jste si letos nepořídili permanentní vstupenku, přinášíme Vám důležité informace o vstupném na jednotlivé zápasy. Opět můžete vstupenky nakupovat pohodlně a bezpečně od svých počítačů přes server Ticketportal.cz. Navíc byla zavedena nová nejlevnější cenová kategorie. Na Energie tak letos můžete jít i za pouhou stokorunu! Nově mají děti do 3 let vstup v doprovodu rodičů zdarma. Výrazné slevy jsou připraveny i pro seniory, studenty, děti a držitele průkazů ZTP a ZTP/P. Podrobnosti o cenách a slevách čtěte uvnitř článku.

Slevové vstupné

Speciální turniket pro slevové vstupné

Pro sezonu 2011 – 2012 klub připravil několik novinek v cenách vstupného a také ve slevového programu. Tím, že se navýšil výběr vstupenek se slevou, klub vyčlenil jeden z turniketů v hlavním vchodu (Vstup Jih), kterým budou procházet všichni fanoušci, kteří vlastní zlevněnou vstupenku, nebo permanentku (kromě permanentek s 10% slevou, kteří projdou všemi turnikety). Ostatními turnikety nebude se slevovou vstupenkou (permanentkou) možné projít = ostatní turnikety fanouška do KV Areny nevpustí!

Vstupné pro děti a seniory

Stejně jako v uplynulé sezoně mohou děti do 130 cm a senioři na 70 let uplatnit slevu 50 %. Zlevněné vstupenky bude možné zakoupit i přes internet na serveru Ticketportal.cz. Vstup do KV Areny bude s touto slevou možný jen přes turniket určený výhradně zlevněným vstupenkám. Tato sleva platí jen na základní část.

Vstupné pro studenty

Nově zařazujeme zlevněné vstupné i pro studenty a žáky. Ti mohou uplatnit 30% slevu do sektorů kategorií: III, IV, V. Doklady o věku, či studiu se budou předkládat při vstupu do KV Areny. Vstup do KV Areny bude s touto slevou možný jen přes turniket určený výhradně zlevněným vstupenkám. Tato sleva platí jen základní část.

Děti do 3 let vstup zdarma

Nově je zavedena možnost vstupu dětí ve věku do 3 let zdarma a bez vstupenky s podmínkou, že si dítě rodič posadí na klín. Tato možnost platí jen na základní část.

Vozíčkáři a ZTP

Držitelé průkazu ZTP mohou uplatnit slevu 50 % z ceny vstupenky. Zlevněné vstupenky bude možné zakoupit i přes internet na serveru Ticketportal.cz. Vstup do KV Areny bude s touto slevou možný jen přes turniket určený výhradně zlevněným vstupenkám. Tato sleva platí jen na základní část.

Vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P, zaplatí za vstupenku na vyhrazená místa 50,- Kč. Jedna doprovázející osoba držitele průkazu ZTP/P má vstup zdarma, ale musí mít vstupenku pro doprovod ZTP/P. Zlevněné vstupenky a vstupenky určené na místa pro vozíčkáře, bude možné zakoupit i přes internet na serveru Ticketportal.cz (tuto možnost velmi důrazně doporučujeme z důvodu omezeného počtu míst pro vozíčkáře). Tato sleva platí jen na základní část. V případě zápasů play off bude vozíčkář i držitel průkazu ZTP/P platit 50 % ceny vstupenky.

Ceny jednotlivých vstupenek pro základní část Tipsport extraligy 2011/12

Kategorie Sektory Jednotlivé vstupné na 1 zápas
Kat. I 109, 110, 111 220
Kat. II 101, 102, 118 170
Kat. III 103, 104, 107, 108, 112, 113 (fanoušky hosté řada 12 - 20), 116, 117 150
Kat. IV 105, 106 130
Kat. V 114, 115 100

Chtěl bych se zeptat...

Chybí Vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice Otázky na redakci. Pokusíme se Vám odpovědět co nejrychleji.