HC Energie Karlovy Vary

Společnost Dachdecker věnovala fanklubu nový megafon

Karlovarský fanklub má nový nástroj k hlasitému povzbuzení hokejistů v klíčové fázi sezony, která se zatím nevyvíjí dobře. Společnost Dachdecker zabývající se prodejem střešních krytin a příslušenství věnovala fanouškům zbrusu nový megafon se špičkovými parametry.

Společnost DACHDECKER je největším prodejcem střešních krytin a střešního příslušenství v západních Čechách. Společnost, která má již 20letou tradici, přichází s opožděným vánočním dárkem pro karlovarský fanklub. Je jím kvalitní megafon mikrofonem s největším možným výkonem. Zástupce společnosti Václav Kučaba přibližuje další technické parametry.

„Výkon této nové hračky je 45 W a dosah činí až 320 m v obci a 1000 m mimo obec, což jsou nejlepší parametry, které lze na tuzemském trhu pořídit! Pevně věříme, že tímto dárkem pomůžeme v době, kdy se týmu moc nedaří a že se zlepší úroveň fandění, aby v domácím prostředí kluky podporoval nejen kotel, ale celá KV Arena! V extralize totiž zbývá ještě čtvrtina zápasů a pořád je šance s umístěním něco udělat. Ale je potřeba pořádně fandit. Doufáme, že megafon vydrží tolik, kolik vydrží naše střechy. Ty budou sloužit ještě vnoučatům současných fanoušků, tak snad i megafon zažije ještě pár mistrovských titulů,“ říká s úsměvem marketingový zástupce firmy DACHDECKER.

Více o společnosti naleznete na jejích stránkách www.dachdecker.cz.