HC Energie Karlovy Vary

Ženy ztratily kvůli výpadku v první třetině zápas s Plzní

HC Energie Karlovy Vary - HC Plzeň 1929 (0:3, 0:0, 4:2)
Energetičky doplatily na nepovedenou desetiminutovku, v níž dostaly tři branky. Přestože ve třetí části dotahovaly náskok soupeře, vyrovnat se jim už nepovedlo. V nadstavbě tak stále čekají na vítězný zápas. Duel se povedl tradiční opoře, Petře Rohanové (na snímku), která se trefila hned třikrát. Tabulku skupiny E vedou Berounské Lvice, které bojují o postup s týmem HC Plzeň 1929. Energie a HC PROFI-CZ Plzeň už jsou ze hry.
Liga žen 2011/2012 - skupina B, N9, so 25.2.2012
Karlovy Vary
Plzeň
4:5
0:3, 0:0, 4:2
Branky a nahrávky: 48. Rohanová Petra (Matoušková Sabina), 49. Mokrošová Dominika (Zrnová Kateřina, Schildhabelová Eva), 56. Rohanová Petra (Orlichová Jana, Fričová Jana), 57. Rohanová Petra (Fričová Věra) - 6. Kunstová Kateřina (Šmejkalová Markéta), 8. Kunstová Kateřina (Vylíčilová Jana), 16. Kunstová Kateřina (Vylíčilová Jana), 53. Šmejkalová Markéta (Nárožná Andrea), 56. Vylíčilová Jana (Ciňková Milena). Rozhodčí: Grech - Havelec, Maloušek. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 30. Střely na branku: 35:34. Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:4, 3:4, 3:5, 4:5.
Karlovy Vary: Sýkorová - Schildhabelová, Zajacová, Slavíková, Hornová - Rohanová, Fričová J., Fričová V. - Mokrošová, Orichová, Matoušková - Zrnová, Šebíková
Plzeň: Šimůnková - Ciňková, Jaklová, Kraftová, Krauzová, Kunstová, Lukoviny, Nárožná, Rozhoňová, Vonková, Vylíčilová, Zikmundová, Šmejkalová

Ohlasy trenérů

Křešimír Schildhabel a Jaroslav Kliment (trenéři HC Energie):
První třetina nám utekla kvůli třem inkasovaným brankám, které přišly po individuálních chybách. Ve druhé části jsme zlepšili napadání, dostali soupeře pod tlak, ale z vypracovaných šancí jsem nevytěžili žádný gól. V poslední třetině jsme sahali po vyrovnání, ale boužel soupeř byl proti. Hráčky musíme pochvalit za bojovnost. Hned příští týden hrajeme v Plzni, věříme že už konečně sebereme Indiánkám body.