HC Energie Karlovy Vary

Junioři uzavřeli turnaj výhrou 3:2 nad Bobrujskem

HC Energie Karlovy Vary - Dinamo-Šinnik Bobrujsk 3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Karlovarská juniorka vstoupila do utkání dobře, už ve 4. minutě se trefil Jaromír Kverka. Další branku přidal Tomáš Harkabus. Do konce třetiny stihli ještě Bělorusové trefou Mochoreva snížit. V druhé periodě branka nepadla, a tak se chleba lámal až ve třetí části. Zajímavá byla 45. minuta. Nejdříve srovnal Bobrujsk skóre, konkrétně to byl Kolenčukov a o 54 sekund později vrátil vedení na českou stranu svou druhou brankou v utkání Tomáš Harkabus. Těsné vedení už energetici udrželi a připsali si druhou výhru v turnaji.
Příprava juniorů, SPJ, st 22.8.2012
Karlovy Vary
Dinamo-Šinnik
3:2
2:1, 0:0, 1:1
Branky a nahrávky: 4. Kverka (Tomeček, Troška), 15. Harkabus (Troška), 45. Harkabus (Tomeček, Šik) - 18. Mochorev (Kolenčukov, Ambrožejčik), 45. Kolenčukov (Ambrožejčik). Rozhodčí: Saint-Jacques, Rogačev - Averčenko, Pavlov. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2.
Karlovy Vary: Habal (Fečo) – Tomeček, Flek, Šik, Kverka, Novák, Kvapil, Táborský, Pulpán, Harkabus, Schusser, Vrána, Krajčovič, Csamango, Švec, Chalupa, Piskoř, Habal, Funk, Gombár, Zadražil, Troška, Kubáč