HC Energie Karlovy Vary

Juniorka druhý zápas v Rize těsně vyhrála

MHL: HK Riga – HC Energie Karlovy Vary 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
V Rize se v neděli večer odehrál druhý zápas mezi domácím HK a karlovarskou Energií. Oba týmy od sebe před zápasem dělily v tabulce Západní konference MHL pouhé tři body, a tak energetici odskočili svému sokovi na rozdíl bodů šesti. O vítězství Energie rozhodla branka Jaromíra Kverky z 28. minuty, kdy po přihrávce Tomečka využil karlovarský kapitán přesilovku, čímž se znovu alespoň na chvíli znovu dostal na čelo střeleckých tabulek Mládežnické hokejové ligy. Ty vede s 15 góly. Výborně znovu zachytal i Vladislav Habal, který udržel svou třetí nulu v sezoně.
MHL, 24. kolo, ne 21.10.2012
HK Riga
Karlovy Vary
0:1
0:0, 0:1, 0:0
Branky a nahrávky: 28. Kverka (Tomeček, Šik). Rozhodčí: Sidorenko. Vyloučení: 7:6, navíc 10 min. Tomeček (KVA) za nedovolenou výstroj. Využití 0:1. Průběh utkání: 0:1.
HK Riga: Gudlevskis - Dikis, Zvirbulis, Augstkalis, Smirnov, Škuratov, Lipsbergs K., Ozols, Lavrovs - Lipsbergs M., Upitis, Jelisejev - Bukarts, Begov, Siksnis - Kurmis, Ševčenko, Straupe - Golovkovs, Birzitis, Rancevs.
Karlovy Vary: Habal - Klimíček, Šik, Dvořák, Schusser, Chalupa, Kvapil, Troška - Tomeček, Kverka, Flek - Novák, Jurák, Švec - Sýkora, Piskoř, Zadražil - Vrána, Csamango, Kohout.

Fotogalerie