HC Energie Karlovy Vary

Junioři propadli v první třetině, Loko získalo první zápas

MHL: Loko Jaroslavl - HC Energie 5:3 (4:2, 0:0, 1:1) Junioři Energie vedli v Jaroslavli v 6. minutě už o dvě branky, první třetinu však vinou individuálních chyb sami zakončili s dvoubrankovou ztrátou. Náskok soupeře už se jim smazat nepodařilo a v prvním z důležitých zápasů v boji o play-off nezískali ani bod. Odveta je na programu v pátek od 16:30 českého času.
MHL, 61. kolo, čt 28.2.2013
Jaroslavl
Karlovy Vary
5:3
4:2, 0:0, 1:1
Branky a nahrávky: 8. Tankejev (Orlov, Osipov), 13. Mokšančev (Skvorcov, Koreněv), 17. Orlov (Šubin), 19. Šubin (Manuchov), 60. Krasnov - 5. Zadražil, 6. Tomeček, 56. Flek. Rozhodčí: Peťuchov - Poletajev, Chartin. Vyloučení: 6:7. Využití: 2:0. V oslabení: 0:2. Střely na branku: 29:31. Průběh utkání: 0:2, 4:2, 4:3, 5:3.
Jaroslavl: Glizin (6. Chomčenko) - Čerepanov, Manuchov, Osipov, Gavrikov, Maslov, Petrov, Rafikov, Skvorcov - Šamin, Petrakov, Lebeděv - Orlov, Tankejev, Šubin - Kulagin, Krasnov, Ardašev - Koreněv, Plastinin, Mokšančev
Karlovy Vary: Habal - Klimíček, Šik, Schusser, Dvořák, Troška, Kvapil, Chalupa, Gombár - Flek, Kverka, Tomeček - Beránek, Jurák, Švec - Zadražil, Sýkora, P. Novák - Harkabus, Vrána, Kohout

Ohlasy trenérů

Karel Mlejnek (HC Energie Karlovy Vary): Do utkání jsme nevstoupili úplně nejlépe, přesto jsme vedli 2:0. Bohužel pak jsme měli hluché místo mezi dvanáctou a devatenáctou minutou, kdy jsme vyrobili velmi hrubé chyby. Stav 4:2 po první třetině byl pro nás ještě lichotivý. Musím ale říct, že mužstvo se pak zvedlo, pracovalo a chtělo s výsledkem něco udělat. Částečně se to i podařilo, bohužel gól do prázdné branky to částečně rozhodl. Vzhledem k vývoji tabulky by zítra bylo dobré nějaký bodík zde získat. Nečeká nás jednoduchý úkol.