HC Energie Karlovy Vary

V přípravě proti pěti klubům KHL

Karlovarští hokejisté už znají soupeře, se kterými změří síly v přípravě na novou extraligovou sezonu. A prověrka formy to bude důkladná. Kromě extraligového Kladna, Litvínova a Chomutova čeká Energii i 7 zahraničních celků včetně například Avangardu Omsk, se kterým se svěřenci trenéra Žemličky utkají na tradičním Turnaji republiky Baškortostán v ruské Ufě.

Aktuální rozpis přípravných utkání naleznete zde. O případných změnách budeme včas informovat.

Stejně jako před rokem sehrají energetici i dvě utkání s Kanibaly z německého Landshutu (7. a 13.8.). Německé fanoušky Energie potěší i plánovaný duel s EHC Red Bull Mnichov (16.8.).

Na ledě Landshutu si energetici navíc zahrají i s prvním soupeřem z KHL, s týmem Neftěchimik Nižněkamsk (6.8.). Další čtveřice ruských celků je čeká na letos velmi kvalitně obsazeném turnaji v Ufě, kde zatím organizátoři počítají s účastí Metallurgu Novokuzněck (27.8.), Atlantu Mytišči (28.8.), Avangardu Omsk (29.8.) a samozřejmě domácího Salavatu (26.8.). Aktuální informace o turnaji si přečtěte na stránkách klubu Salavat Julajev Ufa. Generálkou na extraligu pak bude domácí utkání s Kladnem hrané 6. září.

V prvním kole Tipsport extraligy 2013/14 přivítají energetici Piráty Chomutov, dle předběžného rozpisu se utkání uskuteční 13. září.