HC Energie Karlovy Vary

V úterý do KV Areny zavítá Landshut

Po necelém týdnu se hokejisté Energie opět utkají s bavorským týmem EVL Landshut Eishockey. Karlovarští noví bojovníci dosud všechna přípravná utkání vyhráli a na tuto sérii budou chtít navázat i v úterý od 18:00. Jednotlivé vstupné činí opět 60 Kč, permanentkáři mají vstup zdarma.
Kde sledovat utkání: Online přenos
Vstupenky zakoupíte na: Ticketportal.cz

V úterý poměří své síly svěřenci kouče Richarda Žemličky s německým Landshutem. „V brance dostane příležitost Vláďa Habal. Co se týče dalších hráčů, tak volno dostali obránci Honza Látal, Ondra Šmach a Jirka Drtina. Z útočníků to není nikdo, protože jich pět máme na marodce,“ říká před utkáním asistent Karel Mlejnek.

Ideální pozvánkou pro diváky jsou dvě vítězství na německých kluzištích v minulém týdnu. „Chceme vyhrávat především doma. Fanoušci se na naše mužstvo dívají trochu skepticky a my chceme dokázat, že hokej hrát umíme. Věřím, že každý úspěch bude pro každého pochybujícího tou správnou pozvánkou na extraligu,“ jasně asistent Mlejnek určuje cíl, se kterým jeho svěřenci do utkání půjdou.

Jak už bylo řečeno, oba týmy se již v minulém týdnu utkaly. Energie zvítězila 6:3 a připsala si třetí výhru v přípravě ze třech zápasů. Naopak bavorský celek by si rád zvedl sebevědomí, protože dva dny po utkání s Energií podlehl i ruskému Nižněkamsku. Že to není nemožné dokazuje i rok starý výsledek, 16. srpna 2012 vyhráli Kanibalové v KV Areně 6:5 po samostatných nájezdech.

V KV Areně v současnosti dochází k rekonstrukci pokladen. „Chceme mít před startem extraligy čtyři pokladny, proto dochází k určitým úpravám. Na utkání s Landshutem a Mnichovem budou k dispozici pouze dvě. Proto prosíme všechny fanoušky, kteří se chtějí jít na hokej podívat, aby dorazili buď v dostatečném předstihu, nebo si zakoupili vstupenky v předprodejní síti Ticketportal,“ vyzývá diváky sekretář klubu Jiří Holý. Odkaz k nákupu vstupenek online naleznete výše v tomto článku.

Související články