HC Energie Karlovy Vary

Při návštěvě prezidenta v kraji se diskutovalo o karlovarském hokeji

Během nedávné návštěvy prezidenta Miloše Zemana v Karlovarském kraji se hovořilo i o karlovarském hokeji. Prezident republiky přijal dárek ve formě klubové šály HC Energie od prezidenta našeho klubu Ing. Ladislava Trubače.

Pan Trubač měl možnost s panem prezidentem také krátce diskutovat na téma sport v Karlovarském kraji a především pak více rozvinout téma ledního hokeje a našeho klubu HC Energie Karlovy Vary. Prezident republiky pochválil náš klub za výbornou práci s mládeží, dále se také zajímal o působení našich juniorů v MHL a popřál panu Trubačovi hodně sil a elánu v další práci v našem klubu a také, aby naše A-mužstvo pomalu a jistě stoupalo tabulkou výše a vybojovalo postup do play-off.

Bylo nám nesmírnou ctí, že prezident republiky, jakožto nejvyšší politický představitel naší země, nosil naší klubovou šálu během svého programu v Karlových Varech při návštěvě karlovarské porcelánky Thun 1794 a.s. (tato společnost je dlouholetým a významným obchodním partnerem našeho klubu) a dále na setkání s vedením města a občany Karlových Varů v lázeňském hotelu Thermal.