HC Energie Karlovy Vary

Udělají Sharks třetí finále v řadě?

Semifinále play-off České sledge hokejové ligy, jehož hlavním partnerem je společnost Imperial Karlovy Vary, přesouvá své dějiště na zimní stadion v Ostrově. Karlovarští sledge hokejisté vedou nad Spartou 1:0 na zápasy a postupový krok mohou udělat na domácím ledě v sobotu, kdy je od 16:15 na programu odveta. V případě úspěchu hostů dojde na rozhodnutí ve třetím utkání v neděli od 11:45. Ostrov je baštou nejlepší sledge hokejové atmosféry v republice, přijďte to potvrdit i tentokrát a pomoci Žralokům do třetího finále za sebou!

V Neratovicích triumfovali Žraloci výsledkem 4:0 a v týmu zavládla po dobrém výkonu optimistická atmosféra. Oproti prvnímu semifinále však bude v karlovarském dresu chybět zraněná posila z Pardubic, obránce Pavel Kubeš. "Takový hráč by chyběl každému. Pavel v Neratovicích odehrál perfektní zápas a vůbec nebylo znát, že s námi hraje poprvé. Na druhou stranu v Neratovicích nám v první třetině vypadl ze hry Míra Hrbek. Takže se to nyní kompenzuje. Myslím, že máme kvalitní mančaft a naši hru by to nemělo zas tak ovlivnit," poznamenal k situaci reprezentačních obránců v karlovarské sestavě trenér Jiří Berger starší.

Jiné myšlenky má před sobotním svátkem útočný tahoun Michal Geier, který měl při venkovní výhře prsty ve třech gólech ze čtyř. "Celý rok se na tyto zápasy těšíme. O to víc, jakou atmosféru dokážou naši fanoušci na stadionu vytvořit! Je to doslova zážitek hrát před takovou kulisou. Doufám, že opět dorazí hojném počtu a poženou nás ke společnému cíli," přeje si produktivní levý křídelník.

Kromě kvalitního sledge hokeje čeká na příchozí fanoušky soutěž o klubové suvenýry a také stánek s občerstvením. Co by to bylo za hokejový zápas bez voňavé klobásy nebo osvěžujícího moku!