HC Energie Karlovy Vary

Lukáš Vrána: V tomto týmu je spousta hráčů, kteří to mohou někam dotáhnout

Karlovarská Vlčí smečka prohrála ve čtvrtém utkání proti Spartaku Moskva 0:3 a sezona jí končí. I přesto diváci děkovali svým svěřencům za předvedený výkon a celý odehraný rok. Na otázky redakce odpovídal Lukáš Vrána.

Lukáš Vrána patřil v kádru Tomáše Marišky ke zkušenějším hráčům. Při vysoké absenci obránců trenér neváhal postavit na rozehrávku právě již zmíněného Vránu.„Myslím si, že o utkání rozhodlo především štěstí, kterého měl soupeř více,“ říká karlovarský odchovanec. Juniorka navíc postrádala Vojtěcha Tomečka, který inkasoval disciplinární trest za nesportovní gesto ve třetím utkání série.„Ano, Vojta nám chyběl, ale myslím si, že i bez něj se tým semkl a bojoval až do konce. Navíc, Spartaku také chyběli hráči,“ nehledá Lukáš výmluvy.

Na energetiky se po vyřazení nikdo zlobit nemohl, proti silnému soupeři podali velice obětavý výkon. Zda se podaří v příští sezoně dojít dál než do osmifinále, to se teprve ukáže. „Troufám si tvrdit, že v tomhle manšaftu je spousta mladých a nadějných hráčů, kteří mají možnost to někam dotáhnout.“

O své budoucnosti zatím dvacetiletý útočník jasno nemá. „Budu čekat, jestli se příští rok něco objeví, ale skutečně nevím.“

Vlčí smečka tak letos opět skončila v osmifinále, nyní jí čeká přestávka. Jak ale řekl sám hráč s číslem třicet dva na zádech, je se na co těšit.

Související články