HC Energie Karlovy Vary

V přípravě čeká Energii 10 kvalitních utkání

Hokejisté A-týmu už znají rozpis přípravných utkání před sezonou 2014/15. Jejich soupeři budou nejčastěji extraligové celky, velkou zkouškou však budou i dvě utkání s účastníky KHL. Do KV Areny v polovině srpna zavítá chorvatský Medveščak a Vladivostok z dálného ruského východu. Kompletní rozpis přípravy si prohlédněte v sekci A-tým.

Hned na úvod zápasové přípravy čeká Energii hned trojice regionálních derby, postupně se představí v Chomutově, Plzni a Litvínově. Na první utkání v KV Areně se diváci počkají do čtvrtka 14. srpna, kdy tým Karla Mlejnka změří síly s už zmiňovaným Medveščakem Záhřeb. Chorvatský celek v posledních letech působil v lize EBEL (Česko zde reprezentují Orli Znojmo) a letos si odbyl premiéru v Kontinentální hokejové lize. Ve čtvrtfinále západní konference letos vypadl s rozjetým Lvem Praha.

Po čtyřech dnech, v pondělí 18. srpna změří energetici síly s dalším nováčkem KHL. Admiral Vladivostok je nově založený klub a stejně jako Medveščakem vypadl v konferenčním čtvrtfinále s pozdějším celkovým finalistou. Metallurg Magnitogorsk v sérii zvítězil 4:1. Společně s juniory Chabarovsku (MHL) budou námořníci z Vladivostoku hokejovou výpravou, která při cestě do KV Areny překonala vůbec největší vzdálenost.

Na konci srpna přenechají hokejisté KV Arenu basketbalistkám a absolvují soustředění v Břeclavi. V jeho rámci sehrají utkání s účastníkem slovenské extraligy HK 36 Skalica a úřadujícím mistrem PSG Zlín. Po návratu z Břeclavi pak generálku před extraligou obstarají domácí utkání s Plzní a Slavií, která jsou na programu 2. a 4. září.

O případných změnách v rozpisu budeme na našich stránkách včas informovat.

Rozpis přípravných zápasů 2014/15