HC Energie Karlovy Vary

Gorčík s Dvořákem nominováni na turnaj U20 v Přerově

Turnaj U20 v Přerově, který se koná druhý víkend v listopadu, bude s karlovarskou účastí. Reprezentovat bude Sebastian Gorčík a Tomáš Dvořák. Oba mladíci tak navážou na svou účast na předchozích akcích U20.

Juniory Dvořáka a Gorčíka čeká na podzim mezinárodní turnaj U20 v Přerově. Pro zástupce karlovarské Vlčí smečky to žádná velká neznámá nebude, už v srpnu velmi kvalitně reprezentovali Českou republiku na zbrusu novém turnaji v kanadském Montrealu. Sestavu reprezentace posílí také velmi zvučná jména, jako jsou Jakub Vrána, David Pastrňák a Ondřej Kaše. Český tým se postupně utká se třemi hokejovými velmocemi, konkrétně s Ruskem, Finskem a Švédskem. Turnaj se bude odehrávat 6. – 8. listopadu a na programu turnaje bude celkem 6 zápasů.

Nominace národního týmu U20

Brankáři:
Vítek Vaněček (Bílí Tygři Liberec), Miroslav Svoboda (HC Oceláři Třinec), Daniel Vladař (Rytíři Kladno)

Obránci:
Roman Čermák (BK Mladá Boleslav), Jan Ščotka (HC ČSOB Poj. Pardubice), Tomáš Dvořák (HC Energie Karlovy Vary), Alex Rašner (HC Olomouc), Marek Beránek (HC Verva Litvínov), Jan Štencel, Lukáš Klok (oba HC Vítkovice Steel), David Němeček (TPS Turku/FIN)

Útočníci :
Michael Špaček, Daniel Voženílek (oba HC ČSOB Poj. Pardubice), Sebastian Gorčík (HC Energie Karlovy vary), Dominik Kubalík, Roman Přikryl, Miroslav Indrák (všichni HC Plzeň 1929), Lukáš Jašek, Marek Růžička (oba HC Oceláři Třinec), Patrik Zdráhal (HC Vítkovice Steel), David Kämpf, David Kaše, Ondřej Kaše (všichni Piráti Chomutov), Jakub Vrána (Linköping/SWE), Lukáš Vopelka (Örebrö/SWE), David Pastrňák (Södertalje/SWE)