HC Energie Karlovy Vary

Vlčí smečka získala proti SKA-1946 tři body

MHL: SKA-1946 - HC Energie 2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
Karlovarští junioři si v odvetě s petrohradským SKA připsali tři body a dočasně se vyhoupli do čela Západní konference. Oba týmy začaly velmi opatrně a do konce druhé třetiny padaly branky pouze v početních výhodách. Nakonec opět, stejně jako v předchozím utkání, rozhodlo až třetí dějství, ve kterém dvě branky vstřelil Dávid Gríger. Další utkání čeká Vlčí smečku v pátek odpoledne, proti Stříbrným Lvům, taktéž z Petrohradu.
MHL, 28. kolo, st 19.11.2014
SKA-1946
Karlovy Vary
2:3
0:0, 2:1, 0:2
Branky a nahrávky: 26. Laričev (Nikolajev, Několenko), 38. Čurkin (Nikolajev, Laričev) – 31. Šimek (Zadražil), 41. Gríger (Zadražil, Běhal), 55. Gríger (Zadražil). Rozhodčí: Anton Goffman. Vyloučení: 2:4. Využití: 2:1. Střely na branku: 18:22. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3.
SKA-1946: Bogdanov – Děmidov, Kostygov, Rykov, Čurkin, Sultějev, Valencov, Nestěrov – Několenko, Grebenščikov, Komarov, Laričev, Orlovič-Grudkov, Volkov, Nikolajev, Ščjolokov, Lelin, V. Barabanov, A Barabanov, Petkov, Černov
Karlovy Vary: Fučík - Vaněk, Šafář, Rulík, Michálek, Šimek, Běhal – Osmík, Beránek, Gríger, Táborský, Orság, Harkabus, Vrána, Škop, Hroch, Zadražil, Rubeš

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): Jsem velmi rád, že jsme v dnešním utkání dokázali ubojovat 3 body. Hráči dnes pracovali mnohem lépe a hráli jsme dobře do obrany. Utkání nás stálo opět hodně sil a dost bolelo. Všechny překážky však hráči překonali a došli si pro velmi cenné body proti výbornému soupeři. Zítra si musíme dobře odpočinout, zregenerovat a zaléčit všechny nasbírané šrámy. Jsme nyní v náročném období, kdy hrajeme velké množství těžkých zápasů a sil ubývá, ale mužstvo dnes ukázalo velkou bojovnost a charakter, za což mu patří velké díky.