HC Energie Karlovy Vary

Utkání s Litvínovem navštíví i Bob a Bobek

V rámci svého turné po českých stadionech navštíví KV Arenu 23. ledna králíci Bob a Bobek, maskoti letošního hokejového mistrovství světa. Fanoušci budou mít možnost se s oběma králíky vyfotit, stejně tak i s pohárem pro mistry světa.

Hlavní porce „práce“ sice na maskoty Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 - Boba a Bobka - čeká až v květnu, kdy budou od 1. do 17. května v Praze a v Ostravě doprovázet fanoušky zápasy nejlepších hokejových týmů světa – ale králíci z klobouku v příštích týdnech zahálet nebudou.

V rámci propagačního turné k šampionátu vyráží na pouť českými hokejovými stadiony – a postupně se představí na všech extraligových stadionech a vybraných stadionech 1. ligy. Na turné je "doprovodí" replika trofeje pro vítěze Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji.

V KV Areně v Karlových Varech se Bob s Bobkem představí 23. ledna na zápase proti Litvínovu. Kromě hokeje se tak fanoušci mohou těšit i na tento zajímavý prvek doprovodného programu. Vystoupení oficiálních maskotů mistrovství světa na ledové ploše za doprovodu znělky z Večerníčku proběhne o přestávce po konci 1. třetiny. Fanoušci zároveň budou mít možnost vyfotit se s pohárem a s oběma maskoty. Pohár bude na diváckém patře hodinu před začátkem zápasu.

Organizační výbor MSLH IIHF 2015 představil maskoty šampionátu poprvé v rámci mezistátního prosincového utkání Česká republika - Švédsko a velký zájem fanoušků o ně inspiroval organizátory ke speciálnímu turné.

Veškeré informace o světovém šampionátu (včetně vstupenek) naleznete na oficiálních stránkách MS IIHF v ledním hokeji 2015: www.iihfworlds2015.com/cz

Související články

Preview k zápasu | čt 22.1.2015

Uspěje Energie také v podkrušnohorském derby?