HC Energie Karlovy Vary

Energie si pojistila zkušenost v obraně

Vedení HC Energie uzavřelo nové smlouvy s trojicí obránců, kteří v minulé sezoně patřili k pilířům karlovarské defenzivy. Jednoletou smlouvu podepsal Radim Bičánek, o rok déle zůstanou energetiky Tomáš Harant a Vladimír Sičák.

Motivy vedení klubu k podpisu smluv přiblížil generální manažer Miroslav Vaněk: „Všichni tři v loňské sezoně potvrdili, že jsou kvalitními hráči. Byli jsme s jejich výkony spokojení, jejich zkušenosti jsou k nezaplacení. Měli jsme zatím v týmu čtyři mladé obránce, Dvořáka, Weinholda, Deyla a Tomečka, další máme k dispozici v 1. lize nebo na farmě v Sokolově a jednoznačně jsme potřebovali v týmu udržet zkušenost. Jsme rádi, že se nám to povedlo.“

Při skládání obrany vedení klubu dále jedná s jedním kvalitním zkušeným obráncem a je v kontaktu i s Michalem Gulašim. Bývalý hráč Energie a nositel zelené helmy za vítězství v Radegast indexu v sezoně 2013/14, strávil sezonu ve Švédsku. „Michalovi jsme nabídli smlouvu a po jeho návratu do Česka, v polovině dubna, s ním vstoupíme do jednání,“ upřesnil Miroslav Vaněk.