HC Energie Karlovy Vary

Fotbalová tour energetiků pokračuje v Lubech u Chebu

Druhou zastávkou ve středu 20. května pokračuje letošní fotbalová tour hokejistů HC Energie. Tentokrát se extraligový klub představí na trávníku Strunalu Luby. Utkání začíná v 17 hodin a pro návštěvníky je připraven doprovodný program.

Jak už se stalo tradicí, tak během suché přípravy odehrají hokejisté HC Energie několik fotbalových zápasů. První se konal minulý týden ve středu v Toužimi, kde energetici prohráli 5:10 s týmem hrající krajský přebor. Reparát se pokusí složit tentokrát v Lubech u Chebu. Jedenáctka TJ Strunal hraje okresní přebor na Chebsku. „S Toužimí jsme si moc nezahráli. Byl vidět značný rozdíl, asi takový, jako kdyby oni s námi šli na led,“ shodlo se hned několik hráčů po utkání.

Soupeř hrající okresní přebor, tedy o tři soutěže níže, by měl být hratelnější. „Myslím si, že s takovými to celky se můžeme měřit. Doby, kdy v Karlových Varech působili hráči, kteří uměli fotbal, jsou dávno pryč. Například Mensator, Pech a další, to byli i trochu fotbalisté. Teď se s takovými týmy, jako je Toužim, měřit nemůžeme,“ přidal se k hráčům sportovní manažer Jaromír Kverka.

V Lubech u Chebu bude utkání rozehráno v 17 hodin, ale doprovodný program začne již o třicet minut dříve. I tentokrát si sportovní redakce regionálních Deníků v Karlových Varech, která celou fotbalovou tour HC Energie organizuje, připravila pro diváky řadu soutěží. Opět si příchozí na hřiště mohou odnést vstupenky na domácí utkání HC Energie, pivo Radegast nebo grilované selátko z minipivovaru Sv. Florián v Lokti. Pro děti jsou pak připravené malé stavebnice Lega.

Na odměnu se mohou těšit i nejlepší hráči obou celků, ceny jim věnuje společnost Vera Gurmet z Toužimi. Návštěvníci utkání pak také mít možnost objednat si předplatné Deníku a k němu obdržet jako dárek porcelán od Ateliéru JM Lesov nebo karton piv Radegast.

Fanoušci, kteří se do Lubů nedostanou, budou mít řadu dalších možností s hokejisty se setkat. Prohlédněte si program letní přípravy včetně akcí pro veřejnost.