HC Energie Karlovy Vary

Energie nabírala do přípravky

K a r l o v y V a r y – HC Energie Karlovy Vary uspořádala v úterý 17.9.2002 akci pro děti ze základních škol Karlovarska. Děti si mohly pohovořit s hokejisty Energie, zabruslit si s nimi, získat jejich podpisy i plakátový kalendář s fotografií hráčů.
Akce byla zaměřena na nábor žáků do přípravky. Informace k náboru nám poskytl sekretář a tiskový mluvčí klubu Jiří Holý. „Potřebujeme naplnit přípravku! Oslovovali jsme proto děti z prvních a někde i druhých tříd základních škol a Karlových Varech a v okolí (Nová Role, Nejdek, Ostrov). Do přípravek děláme nábor i ve školkách.“ Klub přijímá do přípravek děti od čtyř let.

Nejednalo se však jen o nábor do přípravky. Hlavní cíl spočíval v náboru hráčů do kategorie třetích tříd. „Ve třetích třídách máme málo chlapců a nutně potřebujeme doplnit stav. Pokud se někteří chlapci přihlásí, budou chodit od příštího roku do hokejové třídy v základní škole na Růžovém Vrchu. Především pro ně tak byla dnešní akce,“ uzavírá Jiří Holý.

Rodiče, kterí mají zájem přihlásit své dítě do hokejové přípravky, dostanou bližší informace u pana Holého. Přípravka má tréninky pravidelně v sobotu a v neděli ráno, vždy podle rozpisu. Jednou za čtrnáct dní i ve čtvrtek od 16:30.